Δ.Ε.Ε.Π. Φλώρινας: Ύβρεις κ. Κραουνάκη

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Οι κατά καιρούς ύβρεις του Σταµάτη Κραουνάκη προς τον πρόεδρο και τα στελέχη της Νέας ∆ηµοκρατίας είναι γνωστές. Ως τελευταία του κατορθώµατα θεωρούσαµε την επίθεση του στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη για τη µουσική περιοδεία της επάνω σε ένα φορτηγό, εν µέσω covid, στην Αθήνα και το «πέρασµα» της από το Μέγαρο Μαξίµου, όπως και τη δηµόσια αντιπαράθεση του µε τον βουλευτή Θεσσαλονίκης, Στράτο Σιµόπουλο.

Περιµέναµε ότι στα «Πρέσπεια» οι διοργανωτές και κυρίως ο Γιώργος Λιάνης θα φρόντιζαν να σεβαστεί ο Σταµάτης Κραουνάκης τον χώρο και να αρκεσθεί στα της συναυλίας, και όχι να υβρίζει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, την Υπουργό Πολιτισµού και όλους αυτούς που στηρίζουν την Νέα ∆ηµοκρατία.

∆υστυχώς, διαψευσθήκαµε από τα γεγονότα µε την ευθύνη να βαρύνει αποκλειστικά τους διοργανωτές. Από την αρχή της παρουσίας του χρησιµοποίησε µια καλλιτεχνική και ενωτική σκηνή για να ασκήσει κριτική προς την κυβέρνηση καταφεύγοντας ακόµη και σε ύβρεις, µε αποτέλεσµα να αποχωρήσει ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης.

Η λογική ότι ως καλλιτέχνης είναι ο σύγχρονος Αριστοφάνης είναι αστεία, διότι επί 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σιώπησε «αριστοφανικά».

Η υποψία συγγνώµης από τους διοργανωτές που δηµοσιεύθηκε το Σάββατο δε µας καλύπτει. Καλούµε τους δηµόσιους φορείς να σταµατήσουν να χρηµατοδοτούν παρόµοιες παρουσίες στο νοµό µας, ενώ την ίδια άποψη θα είχαµε και αν στη θέση της Ν∆ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

∆.Ε.Ε.Π ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *