Δ. Μακεδονία: Αλλαγές στο νέο περιφερειακό συμβούλιο

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Αλλαγές στη σύνθεση του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, προκύπτουν μετά την εκδίκαση της ένστασης, που είχε υποβάλλει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, Λάμπρος Χατζηζήσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, με το συνδυασμό του νέου περιφερειάρχη, Γιώργου Κασαπίδη.

Το εκλογοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την ένσταση του κ. Χατζηζήση και έτσι ο ίδιος εκλέγεται ως περιφερειακός σύμβουλος, καθώς η παράταξη του κ. Κασαπίδη θα πάρει 3η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, χάνοντας όμως αντίστοιχα την 5η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα της Καστοριάς, την οποία είχε καταλάβει ο κ. Αναστάσιος Γωγούσης.

Από την πλευρά της, η Λαϊκή Συσπείρωση, με επικεφαλής τον Αθανάσιο Χαστά, χάνει την έδρα στα Γρεβενών, την οποία είχε καταλάβει ο κ. Στέργιος Λιάμπας και κερδίζει τη 2η έδρα της στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την οποία καταλαμβάνει ο Βασίλης Καραντζίδης, ο οποίος είναι εκλεγμένος και στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο.

Από την πλευρά του η παράταξη του σημερινού περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη, χάνει την έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την οποία είχε ο κ. Αβραάμ Θεοδωρίδης και κερδίζει 2η έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στην οποία καταλαμβάνει ο κ. Ναούμ Μαρκόπουλος.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – kozan.gr

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *