Είμαστε όλοι Μακεδόνες – Όλος ο κόσμος Έλληνες (Ρηγίνος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η φυλή των ανδρείων Μυρμιδόνων χάθηκε. Είχαν το γενετικό γνώρισμα να έχουν προπεταγμένα μέτωπα, όπως τα μυρμιδόνια ή μυρμήγκια κάτι σαν κέρατα, πιθανόν από μετάλλαξη (μυρμιδόνια λέμε τις κίτρινες σφήκες στην Κύπρο).

Οι ομηρικοί-ιστορικοί στρατιώτες του Αχιλλέα προφανώς εκφυλίστηκαν επειδή δεν μπόρεσαν να σμίξουν με άλλες φυλές. Αν δεν θέλουμε να χαθούμε σαν πολιτισμική οντότητα πρέπει να απλωθούμε και όχι να κλειστούμε. Η φοβία προς το άγνωστο, στο ξένο, στο διαφορετικό είναι κακός σύμβουλος και κακός οιωνός.

Οι βυζαντινοί πρίγκιπες όταν δεν είχαν βαρβάρους για να πολεμούν τους επινοούσαν ή έβγαιναν στους δρόμους και έκαναν μπούλινγκ στον κόσμο για να διασκεδάζουν! Αν διαβάσετε το “η ζωή εν τάφω” του Στρατή Μυριβήλη θα καταλάβετε πως αισθάνονταν από τότες το 1918- Α΄ Παγκόσμιος πόλεμος οι βόρειοι γείτονές μας που θέλουν να ονομάζονται Μακεδόνες για να επιβιώσουν γιατί υπέφεραν και από τους Σέρβους και από τους Βούλγαρους. Για τους Έλληνες είχαν πάντα καλή γνώμη.

Οι νεοέλληνες, καμιά σχέση με την πολιτική του Μ. Αλέξανδρου, που τόσο την επικαλούμαστε με περηφάνια. Αγκάλιασε όλους τους λαούς, πάντρεψε τους στρατιώτες του με Περσίδες και ο ίδιος πήρε την Ρωξάνη μια “βάρβαρη”.

Ας μην πάθουμε σαν τους ανδρείους Μυρμιδόνες, ήδη έχουμε σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα. Οι ιδεοληψίες και οι μεγαλοστομίες κάνουν κακό εκατέρωθεν, έτσι την πατήσαμε και εμείς στην Κύπρο. Είναι να τους λυπάσαι και να θέλεις να τους βοηθήσεις, τόσο πολύ που θέλουν να λέγονται Μακεδόνες, όταν γνωρίζουμε ότι η σλαβική αυτή διάλεκτος ελάχιστη σχέση έχει με την ελληνική γλώσσα και καμία σχέση με τον Φίλιππο και τον Αριστοτέλη.

Η προπαγάνδα του κόμματος του Γκρουέφσκι κάποιους τους έχεις επηρεάσει ανεπανόρθωτα. Από τον πολιτισμό μας εξαρτάται να τους δεχτούμε σαν Μακεδόνες ακόμα και σαν Έλληνες όπως τόσους άλλους έχουμε ελληνοποιήσει χωρίς ξενοφοβισμό αλλά με αγάπη.

Είμαι υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ εφόσον εφαρμοστεί όπως προβλέπεται. Το πρόβλημα μας είναι η οικονομία, που φεύγει και κόσμος, οι νέοι. Αν αφαιρέσεις τις διαστρεβλωμένες πολιτικές και τα συμφέροντα, ο καθένας μέσα του ξέρει τι είναι. Εγώ κινδυνεύω να ξεχάσω ποιος είμαι και πως βρέθηκα εδώ. Δεν ξεχνώ όμως ότι μας πούλησαν οι ακροδεξιοί πατριδοκάπηλοι αμερικανόδουλοι, δικοί μας και καλαμαράδες.

Ήταν αισχρό που παίζαν πένθιμα οι καμπάνες στους Ψαράδες. Ο παπάς ρώτησε τους πιστούς του αν συμφωνούν; Ένα χτύπημα κάτω από την μέση για να δείξει την εξουσία του ο Θεόκλητος. Οι παπάδες και οι μουλάδες να μουλλώνουν. Με την ευκαιρία αυτή να τεθεί θέμα από τους δημοκρατικούς πολίτες να καταργηθούν οι καμπάνες που μας τα ζαλίζουν κάθε ώρα και στιγμή παρατεταμένα!

Εγώ ο παθών από τις πολιτικές των ελλαδιτών καλαμαράδων, από τον Βενιζέλο μέχρι σήμερα, ενώ εμείς συμμετείχαμε σε όλους τους αγώνες του ελληνισμού ακόμα από τον Τρωϊκό πόλεμο. Μας χρωστά η Ελλάδα δεν της χρωστάμε!

Το κράτος των Αθηνών ποτέ δεν χώνεψε πως μπορεί να υπάρχουν και άλλες Ελλάδες όπως η Κύπρος. Θα μπορούσαμε να είχαμε με το μέρος μας όλους του Βαλκάνιους αν δεν υπήρχε ο ψυχρός πόλεμος ανατολής- δύσης και δεν ασκούσε η Ελλάδα βυζαντινή πολιτική.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα τις Ελλάδας σήμερα είναι το δημογραφικό που εμπεριέχει και το θέμα της αιμομιξίας. Ας παντρεύονται και οι δεσποτάδες, ποιος Θεός τους εμποδίζει;

Υ.Γ. Ο Σαμαράς είναι ένας τενεκές αγάνωτος σκέτος καλαμαράς ο δε Μητσοτάκης χαπακώνεται για να μην “παίζουν” τα μάτια του λόγω μανιοκατάθλιψης (την έχουν λίγο πολύ την μανία οικογενειακώς).

Ρηγίνος Μέσσιος

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


One thought on “Είμαστε όλοι Μακεδόνες – Όλος ο κόσμος Έλληνες (Ρηγίνος)

  • 03/08/2019, 21:05
    Permalink

    πολύ επιστημονικό και αντικειμενικό το άρθρο σου . ξεπερνας και τον άλλο γιατρό του Αμυνταίου…

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *