Εγκαίνια εκλογικού κέντρου του Θεόδωρου Καρυπίδη στη Φλώρινα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ 6/5/2019)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 6 Μαΐου σε ειδική εκδήλωση, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ” στην πόλη της Φλώρινας, παρουσία του περιφερειάρχη και υποψ. περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη, των υποψ. περιφερειακών συμβούλων και φίλων του συνδυασμού.

Δειτε σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:
Ο κ. Καρυπίδης στην ομιλία του είπε:

Κύριοι αντιπεριφερειάρχες, κύριοι συνάδελφε της αυτοδιοίκησης, κύριε πρόεδρε του εμποροβιομηχανικού επιμελητηρίου, κύριε πρόεδρε του εργατικού κέντρου, φίλες και φίλοι.

Απόψε με την ευλογία της εκκλησίας δημιουργούμε και κάνουμε αγιασμο, έναν χώρο δημιουργίας, έναν χώρο προβληματισμού όπου εδώ οι πολίτες μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις τους, τις απόψεις τους, τα προβλήματα τους. Είναι ένας τόπος δημιουργίας και δημοκρατίας.

Και επειδή οι σεβάσμιοι πατέρες πήγανε μέσα, όπως η εκκλησία αποτελεί τον χώρο όπου προστρέχουμε όλοι με τις φοβίες μας, με τις ανησυχίες μας, με τις προσευχές μας, στην αναζήτηση της αλήθειας για να φτάσουμε στο δίκαιο, έτσι λοιπόν και στα δημόσια πράγματα, ας πορευτούμε ολοι με αλήθεια, για να φτάσουμε στο δίκαιο.

Κι αυτή η αλήθεια θα υπάρξει αυτή τη προεκλογική περίοδο. Διότι ο κόσμος έχει κουραστεί από την πλάνη και το ψεύδος. Για αυτό και αποστασιοποιείται, για αυτό και δεν συμμετέχει στις εκλογές, που εκλογές για όλους μας είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Και ως γιορτή της δημοκρατίας λοιπον, δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς.

Στο προσκλητήριο λοιπόν αυτό θα πρέπει να πάμε με επιχειρήματα. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τους εαυτούς μας, να έχουμε πάρει τα παραδείγματα του χθες. Τα αρνητικά να τα απορρίψουμε, να τα βγάλουμε τελείως από τον δημόσιο διάλογο. Και να πάρουμε τα θετικά και να προχωρήσουμε μπροστά. Και σε αυτόν εδώ τον ακριτικό νομό υπήρξαν πάρα πολλά θετικά.

Έχουμε εδραιώσει στέρεες βάσεις, πρωτίστως δημοκρατίας, συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των λαών. Εξωστρέφειας, χωρίς φοβικά σύνδρομα, χωρίς παλινδρομήσεις και με καθαρές κουβέντες. Κουβέντες της αλήθειας. Πάνω σε αυτή λοιπόν τη βάση, πρέπει όλοι να καταθέσουμε τις προτάσεις για να μπορεσουμε να χτίσουμε το αύριο.

Και το αύριο ανήκει στη Δυτική Μακεδονία. Γιατί έχει δείξει ότι ποτέ δε φοβήθηκε, ποτέ δεν εκφράστηκε με ακραίες απόψεις, και ως περιφερειακή αρχή που έδωσε το φως σε όλη τη χώρα, θα συνεχίζει να δίνει και φως σε ολη την Ελλάδα αλλά πολύ περισσότερο να φωτίζει τις σκιές της δημοκρατίας.

Οι διχαστικοί λόγοι, που όσες φορές υπήρξαν σε αυτό εδώ τον τόπο, σε αυτή τη χώρα, θρηνύσαμε απώλειες και θύματα, σε ότι μας αφορά δεν θα το επιτρέψουμε.

Άρα λοιπόν, με διακύβευμα των εκλογών την ίδια τη δημοκρατία, τον οδικό χάρτη της αλήθειας για να φτάσουμε στο δίκαιο, όλοι μαζί να προσπαθήσουμε με ενότητα και συνεννόηση, να κάνουμε μια πιο δικαιη χώρα, μια πιο δίκαιη περιφέρεια, σε μια βαλκανική χερσόνησο της δικαιοσύνης και σε μια Ευρώπη που είναι το μεγάλο μας σπίτι, της αλληλεγγύης και των ίσων ευκαιριών.

Να είστε καλά και καλό αγώνα να έχουμε.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *