Εγκαίνια της εικαστικής εγκατάστασης “Γάλα από Δάκρυα” στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού, η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Αμυνταίου εγκαινίασε, την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, την εικαστική εγκατάσταση της εικαστικού Κατερίνας Καρούλια με τίτλο “Γάλα από Δάκρυα” στα γραφεία του Συλλόγου.

Οι διοργανωτές υποδέχτηκαν αρχικά τον κόσμο στον χώρο του ΚΑΠΗ Αμυνταίου όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση για τη σημασία και τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού από τη μαία του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου Δέσποινα Καραγκούνη. Στη συνέχεια η εικαστικός Κατερίνα Καρούλια μίλησε για την εικαστική δημιουργία της. Παράλληλα έγινε προβολή οπτικοακουστικού υλικού και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων ενώ, σε μια συμβολική κίνηση, δόθηκε στους παρευρισκόμενους ως κέρασμα φρέσκο κατσικίσιο γάλα.

Ακολούθησε performance με επιμέλεια της Κατερίνας Καρούλια και της Κατερίνας Αναστασίου και συμμετοχή εθελοντριών, οι οποίες έστειλαν ένα βαθιά αντιπολεμικό μήνυμα που συγκίνησε το κοινό αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την εκδήλωση υποστήριξε η εικαστική πλατφόρμα “Φλώροι Εικαστικοί”, οι μαίες του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου, το Ν.Π.Δ.Δ. Αμυνταίου ενώ υπεύθυνος για την αλληλεπίδραση της δράσης ήταν ο καθηγητής της Σχολής Καλών & Εφαρμοσμένων Τεχνών Χάρης Κοντοσφύρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.