Εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Ιουνίου, τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αμυνταίου, της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου Γιώργου Τσιρώνη, των υποψηφίων βουλευτών της ΠΕ Φλώρινας (Αντωνιάδη Γιάννη, Μπούτσκου Λεμονιάς, Ηλιάδου-Τάχου Σοφίας και Μίσκα Γιάννη), του Περιφερειακού συμβούλου κ. Γιάννη Κιοσσέ και φίλων-στελεχών του κόμματος.

Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθησε ομιλία από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Τσιρώνη ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, τόνισε την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών και κυρίως νέων στα κοινά, με αρωγή των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ, που παράγουν την
πρωτογενή πολιτική.

Αμέσως μετά τον λόγο έλαβε η Κυρία Σπυράκη, η οποία αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο., τον νεοκλεγέν Δήμαρχο Αμυνταίου, τους βουλευτές και τον κόσμο για την υποδοχή, επισήμανε ότι μετά τις εκλογές και μέσα από συλλογικές δράσεις-προσπάθειες-προτάσεις, η Ελλάδα θα αλλάξει πρόσωπο, όπως και η καθημερινότητα των πολιτών.

Υπενθύμισε τις βλαπτικές επιπτώσεις της συμφωνίας των Πρεσπών, επιτέθηκε στον κύριο Γιάννη Βοσκόπουλο, για τη στάση πού τήρησε επειδή δεν συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, δικαιώνοντας, όπως τόνισε, την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ διέψευσε τους μύθους περι εκλογής και τρίτου βουλευτή από την ΠΕ Φλώρινας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους σύντομους χαιρετισμούς των υποψηφίων βουλευτών ΝΔ της ΠΕ Φλώρινας.
Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.