«Ειδική Ομάδα» (1ος κύκλος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

-Διαβάζουμε στα δελτία τύπου της ΕΛ.ΑΣ την φράση «Ειδική Ομάδα τμήματος συνοριακής φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας» και εύλογα γεννούνται τα εξής ερωτήματα: Αν είναι επίσημη γιατί η ιστοσελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν την έχει, τι είναι αυτή η Ομάδα, ποιος και γιατί την ίδρυσε, σε τι αποσκοπεί και γιατί υπάρχει στο συγκεκριμένο τμήμα, τι προσφέρει και μέχρι που φτάνουν οι αρμοδιότητες της, πόσο εκπαιδευμένοι είναι και τι «σχολή» τελείωσαν αυτοί που την απαρτίζουν.

-Σύμφωνα με έγκυρη πληροφορία ο Διοικητής της «Ειδικής Ομάδας» είναι κατώτερος αξιωματικός με τον κατώτερο βαθμό της ιεραρχίας, γιατί σε μια τέτοια θέση (υποθέτω θα είναι σπουδαία αφού φέρει τον επιβλητικό τίτλο «Ειδική Ομάδα») μπαίνει ένας χαμηλόβαθμος αξιωματικός, ο πλέον «ασήμαντος» στη τάξη των βαθμών.

-Ο Έλληνας φορολογούμενος όλες αυτές τις «Ειδικές Ομάδες» τις πληρώνει, φρόνιμο και σωστό είναι να ξέρει που πάνε τα χρήμα που δίνει σύμφωνα με την φοροδοτική του ικανότητα για την ίδρυση τέτοιων ομάδων. Έτσι… χωρίς πολλά λόγια, τόσο απλά.-

Σπύρος Ηλιάδης

Σπύρος Α. Ηλιάδης – Δημοσιογράφος – Εκδότης

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.