Ειδική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας για την υποδοχή προσφύγων (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Το προσφυγικό ήταν το μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας, που πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 26 Νοεμβρίου.

Στη συνεδρίαση παρέστησαν και τοποθετήθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Γιάννης Κιοσές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Άμπας, οι επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, κ. Δημήτριος Φαρμακιώτης και κα Ευθυμία Ναλπαντίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Μπαρδάκας, Γιώργος Παπαγρηγορίου, Τραιανός Ρασάικος, Νικόλαος Ιωακειμίδης, Στέφανος Μπίρος, Βασίλειος Χατζητιμοθέου, Δημήτρης Ηλιάδης, Γιώργος Αντωνιάδης, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιάννης Λιάσης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ., Σωτήρης Βόσδου, Γιώργος Κωτακίδης Γιάννης Στρατάκης και Βασίλης Καραντζίδης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Σιάκος Κωνσταντίνος, η εκπρόσωπος του συλλόγου γυναικών κ. Βασιλική Παπαναστασίου και ως απλή πολίτες, ο κ. Βασίλειος Τζώτζης, η κ. Παραστατίδου, ο κ. Πέτρος Γώγος και ο κ. Κώστας Νομικός.

Γραπτό χαιρετισμό απέστειλε και διαβάσθηκε από τον πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Χάτζιο, η Βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτυ Πέρκα Εισηγητής ήταν ο κ. Βασίλειος Γιαννάκης, Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στις τελευταίες εξελίξεις και κατέθεσε τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής, για το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στο Δήμο Φλώρινας.Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.