Εκδήλωση – σεμινάριο ανάδειξης τοπικών προϊόντων γευσιγνωσίας από το τμήμα Μαγειρικής της ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ του ΟΑΕΔ Φλώρινας (BINTEO – ΦΩΤΟ)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Εκδήλωση για επαγγελματίες “Food and Wine pairing” με στόχο την ανάδειξη τοπικών προϊόντων γευσιγνωσίας και οινολογίας πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στο τμήμα Μαγειρικής της ΕΠΑΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ του ΟΑΕΔ Φλώρινας, με πρωτοβουλία του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Διεθνούς Πανεπιστημίου, στα πλαίσια του έργου Terra-Vino.

Οι υποψήφιοι μάγειρες ενημερώθηκαν από τον καθηγητή γαστρονομίας Γεώργιο Παλισίδη και τον καθηγητή του Διεθνούς Πανεπιστημίου στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων Σπύρος Αβδημιώτη για το πως μπορούν να συνοδεύσουν τα κρασιά της ευρύτερης περιοχής με το φαγητό και για την ανάδειξη τοπικών παραγόμενων προϊόντων μέσα από τα κρασιά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:



Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
4.5 rating
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 753 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up