Εκδήλωση του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) Φλώρινας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στην Οδό Ονείρων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χρήστος Παπούλκας, ο Διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας Νίκος Μουρατίδης, ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν Φλώρινας και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κωτακίδης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φλωρινας κ. Κώστας Ρόζας, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας κ. Παναγιώτης Νώτας, οι εργαζόμενοι και οι εξυπηρετούμενοι του ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας καθώς και πλήθος κόσμου.

EKDHLVSH-KEFIAP-FLVRINAS-2019

Στο ιστορικό του Κέντρου από την ημέρα της έναρξης της λειτουργίας του το 2001 μέχρι και σήμερα αναφέρθηκε η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου κ. Μαρία Κάπτση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε Μπαζάρ τα έσοδα του οποίου προορίζονται για τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων στο Κέντρο ενώ οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τραγούδια από τους εθελοντές φλωρινιώτες μουσικούς Αντώνη Κωστόπουλο, Νίκο Κωτόπουλο, Σάκη Τσώτσο, Κώστα Ξανθόπουλο και Θωμά Μυλωνά.

EKDHLVSH-KEFIAP-FLVRINAS-2019

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων προσέφερε στο Κέντρο το ποσό των διακοσίων (200) ευρώ για την κάλυψη εξόδων του Κέντρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *