Εκδήλωση του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Φλώρινας για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.) Φλώρινας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στην Οδό Ονείρων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χρήστος Παπούλκας, ο Διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας Νίκος Μουρατίδης, ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν Φλώρινας και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κωτακίδης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φλωρινας κ. Κώστας Ρόζας, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φλώρινας κ. Παναγιώτης Νώτας, οι εργαζόμενοι και οι εξυπηρετούμενοι του ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας καθώς και πλήθος κόσμου.

EKDHLVSH-KEFIAP-FLVRINAS-2019

Στο ιστορικό του Κέντρου από την ημέρα της έναρξης της λειτουργίας του το 2001 μέχρι και σήμερα αναφέρθηκε η κοινωνική λειτουργός του Κέντρου κ. Μαρία Κάπτση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε Μπαζάρ τα έσοδα του οποίου προορίζονται για τις ανάγκες των εξυπηρετούμενων στο Κέντρο ενώ οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τραγούδια από τους εθελοντές φλωρινιώτες μουσικούς Αντώνη Κωστόπουλο, Νίκο Κωτόπουλο, Σάκη Τσώτσο, Κώστα Ξανθόπουλο και Θωμά Μυλωνά.

EKDHLVSH-KEFIAP-FLVRINAS-2019

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων προσέφερε στο Κέντρο το ποσό των διακοσίων (200) ευρώ για την κάλυψη εξόδων του Κέντρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 911 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *