Εκδήλωση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών Φλώρινας για την Ημέρα της Γυναίκας, με τη στήριξη του Δήμου Φλώρινας και του Συμβουλευτικού Κέντρου

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ο Δήμος Φλώρινας και το Συμβουλευτικό Κέντρο, στο πλαίσιο της εβδομάδας αφιερωμένης στη γυναίκα, συμμετείχαν στην ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δασκάλων και Νηπιαγωγών με θέμα “Κακοποίηση των γυναικών – Επίκαιρη όσο ποτέ – Αντιμετώπιση του φαινομένου” που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9 Μαρτίου στο ξενοδοχείο “Λύγκος”.

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ντίνα Πουλπούλογλου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η Βουλευτής Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ κα Πέτη Πέρκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Σωτήρης Βόσδου, η Αντιδήμαρχος Φλώρινας κα Σοφία Φουδούλη – Τζώτζη, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Βασίλης Άμπας και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Ιωακειμίδης. Γραπτό χαιρετισμό απέστειλε ο Βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Γιάννης Αντωνιάδης.

Κεντρικές ομιλήτριες ήταν η ψυχολόγος κα Σταυρούλα Παπανικολάου, η κοινωνική λειτουργός κα Δέσποινα Τζέτζη και η Υπαστυνόμος Β’ κα Μαρίνα Κλεισιάρη, οι οποίες με απλό και κατανοητό λόγο παρουσίασαν χρήσιμα στοιχεία και έδωσαν πολύτιμες συμβουλές, πάνω στο θέμα της κακοποίησης των γυναικών και ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του φαινομένου.

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.