Ενημέρωση από τον Δήμο Φλώρινας σχετικά με τους κανόνες τήρησης αποστάσεων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τροφίμων και παροχής υπηρεσιών, υπαίθριες αγορές και υπεραγορές

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Από τον Δήμο Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση με Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 32009 (ΦΕΚ 1988 τεύχος Β’/23-05-2020) με θέμα «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19».

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, τις υπαίθριες αγορές, τα καταστήματα  παροχής υπηρεσιών, τις υπεραγορές και γενικά τα καταστήματα τροφίμων στα όρια του Δήμου Φλώρινας, το τμήμα αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου, θα εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους τηλεφωνικά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2385029646 (κ. Νεοκαζιώτη Μαρία και κ. Γώγου Σοφία).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ ΕΔΩ (PDF)

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Φλώρινας


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.