Ενημερωτική εκδήλωση για τη δωρεά μυελού των οστών από τη ΝΟΔΕ Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο “Φιλίππειον” στη Φλώρινα, με πρωτοβουλία της ΝΟΔΕ Φλώρινας σε συνεργασία με τη Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ και την Άτυπη Εθελοντική Οργάνωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης “WinCancer”.

ΝΟΔΕ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΜΥΕΛΟΣ-2020

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φλώρινας κ. Θωμάς Θεοδώρου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης και ο διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου κ. Σταύρος Παπασωτηρίου.

ΝΟΔΕ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΜΥΕΛΟΣ-2020

Στη συνέχεια, η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ κα Πίστη Κρυσταλλίδου μίλησε για την Εθελοντική Ομάδα “WinCancer” και τη δράση “Σε_εΝΔιαφέρει”, ενώ ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον παθολόγο κ. Ηλία Σταυρίδη, ο οποίος ανέλυσε το θέμα “Δότης αιμοποιητικών κυττάρων – Αλήθειες και μύθοι.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της εκδήλωσης, η εθελοντική ομάδα “Ανδρόνικος” συνέλεξε δείγματα από εθελοντές δότες μυελού των οστών.

ΝΟΔΕ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΜΥΕΛΟΣ-2020

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.