Ενημερωτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας με ομιλητή τον ειδικευόμενο καρδιολόγο Νικόλαο Ιωακειμίδη (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παραβρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας, την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ¨Lingos”.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο συντοπίτης μας, ειδικευόμενος καρδιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, Νικόλαος Ιωακειμίδης ο οποίος ανέπτυξε το θέμα “Υγεία της καρδιάς: σύγχρονος τρόπος ζωής και περιβάλλον”.

Ο κ. Ιωακειμίδης παρέθεσε σημαντικές πληροφορίες για την υπάρχουσα κατάσταση στην περιοχή μας και για τους παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία της καρδιάς γενικότερα λύνοντας παράλληλα απορίες και δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Λυκείου Χριστίνα Γκόλνα ενώ σύντομο βιογραφικό του ομιλητή παρέθεσε η υπεύθυνη εκδηλώσεων Μαρία Στάιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 954 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.