ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ: Αποτελέσματα 5ου διαγωνισμού Ορθογραφίας – Ευχαριστίες

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων ο 5ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ’ Γυμνασίου που διοργάνωσε η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας σήμερα, 13 Μαρτίου 2022 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δ. Φλώρινας. Συμμετείχαν τριάντα (30) μαθητές από Γυμνάσια της Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο και με ευγενή άμιλλα.

Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην ορθογραφία, την ετυμολογία, την ερμηνεία και τον σχηματισμό πρότασης με λέξεις, οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων.

Από τη βαθμολογία όλων των επιπέδων προέκυψε η παρακάτω δεκάδα (με σειρά κατάταξης):

Α/ΑΕΠΩΝΥΜΟΟΝΟΜΑΣΧΟΛΕΙΟ
1ΔελκούσηΒασιλική1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
2ΠαπαφυλάκηςΚωνσταντίνοςΓυμνάσιο Φιλώτα
3ΠαπαφυλάκηςΑλέξανδροςΓυμνάσιο Φιλώτα
4ΜέλκοςΙωάννης3ο Γυμνάσιο Φλώρινας
5ΜπράτιτσηΆννα2ο Γυμνάσιο Φλώρινας
6ΑριτζάκηΔέσποιναΓυμνάσιο Φιλώτα
7ΦίσκαΜυρτώ1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
8ΤικταπανίδηςΟρέστης1ο Γυμνάσιο Φλώρινας
9ΤσάφκαΕλένη2ο Γυμνάσιο Φλώρινας
10ΚωστίδηςΗλίαςΓυμνάσιο Μελίτης

Στους τρεις πρώτους μαθητές δόθηκαν βραβεία και  δώρα από τον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα.

Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

Ως διοργανωτές  οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής για την τεχνική βοήθεια, και, ιδιαίτερα, τον κ. Παπαχαρίση Σπυρίδωνα για την επιμέλεια της αφίσας και τον κ. Στυλιάδη Κων/νο για την τεχνική υποστήριξη στην καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων.  Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τις φιλολόγους – μέλη της Ε.Φ.Φ. Κοζίδη Κατερίνα,  Ντέμου Μαρία και Αραμπατζή Χρυσή για τη συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού.

Επιπλέον,  ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας, τον Α.Η.Σ. Μελίτης και τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας. Α.Ε. για τη σημαντική οικονομική τους βοήθεια, χωρίς την οποία δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση του διαγωνισμού.

Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τις φιλολόγους των Γυμνασίων της Π.Ε. Φλώρινας που για πέμπτη χρονιά και παρόλες τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκληση της Ένωσης και προετοίμασαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα τους συμμετέχοντες μαθητές.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν και ενίσχυσαν ηθικά τους διαγωνιζόμενους μαθητές με την παρουσία τους στον διαγωνισμό.

Οι μεγαλύτερες ευχαριστίες ανήκουν φυσικά στους ίδιους τους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτόν τον 5ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε θερμά.

Για το ΔΣ της ΕΦΦ

Η Πρόεδρος

Αθηνά Ζωγράφου


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.