Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η επιστημονική εκδήλωση «Πρόληψη: μια ενσυνείδητη δράση» από το ΓΕΣ και την ΑΚΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασε η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη: μια ενσυνείδητη πράξη», που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΓΕΣ και της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΑΚΟΣ, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα θεάτρου του ΦΣΦ “Ο Αριστοτέλης”.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω στο ζήτημα της πρόληψης για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας μάστιγας του καρκίνου που, όπως αναφέρθηκε και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αν διαγνωστεί έγκαιρα, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων καταλήγει πλέον σε αποθεραπεία.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του ΦΣΦ “Ο Αριστοτέλης” Κων/νος Ραπτόπουλος ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο διοικητής του 1ου Συντάγματος πεζικού Συνταγματάρχης Παναγιώτης Καραντζάς, ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος, ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Στέφανος Μπίρος, ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου Απόστολος Θεοδώρου, η Αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας Κατερίνα Σταύρου, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου Γρομπανοπούλου Γεωργία και ο πρόεδρος του παραρτήματος Φλώρινας του Ερυθρού Σταυρού Δημήτρης Ρίζος.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν η Δρ. Δέσποινα Κατσώχη, Ακτινοθεραπευτής – Ογκολόγος, πρόεδρος της ΑΚΟΣ, που ανέπτυξε το θέμα: «Πρόληψη: μιά ενσυνείδητη δράση», η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη, Παθολόγος Ογκολόγος που μίλησε για το: «Πώς οι καθημερινές μας συνήθειες συμβάλουν στην εμφάνιση του καρκίνου», ο Δρ. Σπύρος Γκούβαλης, Χειρουργός Ουρολόγος, που αναφέρθηκε στον «Ρόλο της πρόληψης στον καρκίνο του προστάτη» και ο Ιωάννης Ζερβομανωλάκης, Γυναικολόγος – Μαιευτήρας, που ανέπτυξε το θέμα: «Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή: αιχμή του δόρατος για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα».

Δείτε τα σχετικά βίντεο:
ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *