Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ημερίδα της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου για το προσφυγικό – μεταναστευτικό (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα διοργάνωσε η Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος της Στέγης κ. Ιωάννης Γοπουρίδης ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Στέγης κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Σωτήρης Βόσδου και Ιωάννης Λιάσης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γεώργιος Ράκας, Δρ. Κοινωνιολόγος & Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης και ο στρατιωτικός και πολιτικός αναλυτής κ. Σάββας Καλεντερίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν λεπτομερώς στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που ταλανίζει τη χώρα μας, ιδιαίτερα την τελευταία πενταετία.

Στις τοποθετήσεις τους ανέλυσαν διεξοδικά το ζήτημα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την Ελλάδα ως «ξέφραγο αμπέλι» και επισημαίνοντας ότι δεν αποτελεί πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης άλλα της Ελλάδας και μπορεί να επιλυθεί αν η κυβέρνηση λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.