Εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη από το ΚΕΣΥ Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Αγαπητά μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί, σας ευχόμαστε καλή δύναμη εν μέσω της κρίσης που διανύουμε. Μπορεί η καθημερινή μάχη όλων μας κατά της πανδημίας να μοιάζει αυτονόητη, αναμφίβολα, όμως, είναι και δύσκολη, γι’ αυτό οφείλουμε όλοι να οπλιστούμε με υπομονή και αισιοδοξία.

Ας μη παραβλεφθεί, πως πρόκειται και για μια διδακτική εμπειρία μέσω της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που όλοι καλούμαστε να επιδείξουμε, αλλά και μια ευκαιρία για περαιτέρω προβληματισμό. Μένουμε σπίτι λοιπόν (περι)μένοντας την επόμενη μέρα και, κυρίως, μένουμε μαζί.

kesy1

Με άμεσο στόχο τη διατήρηση της εκπαιδευτικής σχέσης και επαφής μεταξύ όλων των εμπλεκομένων και της παροχής συμβουλευτικής και υποστήριξης (γονέων, εκπαιδευτικών, και μαθητών/τριών), το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Φλώρινας έχει ήδη προβεί σε σχεδιασμό και οργάνωση εξ αποστάσεως Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό αξιοποιώντας τρόπους εξ αποστάσεως σύγχρονης (τηλεδιάσκεψη, τηλεφωνική επικοινωνία) και ασύγχρονης υποστήριξης (emails και μέσω της ιστοσελίδας μας www.kesyflorinas.mysch.gr και www.compass.mysch.gr )

Με εκτίμηση,
Ο Προϊστάμενος και το προσωπικό του Κ.Ε.Σ.Υ. Φλώρινας

Κ.Ε.Σ.Υ. Φλώρινας Μεγ. Αλεξάνδρου 111, Φλώρινα, 53100
Email: kesyflorinas@sch.grT.: 2385045611


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.