Επίκαιρα (του Θανάση Γερμανίδη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Περιμένουμε να ανέβει η θερμοκρασία του καιρού όμως από αλλού έρχεται η άνοδος. Στο πολιτικό σκηνικό η θερμοκρασία ανεβαίνει εξαιτίας των πολιτικών σκανδάλων.

1) Η υπόθεση Παπαγγελόπουλου με την ανακριτική επιτροπή της Βουλής. Αναμένονται τα πορίσματα των κομμάτων. Σε τέτοιες περιπτώσεις το κάθε κόμμα βγάζει το δικό του πόρισμα και άντε εμείς οι κοινοί θνητοί να μάθουμε την αλήθεια.

2) Η υπόθεση της συνομιλίας Παππά – Μιωνή με κασέτες (Η καταγραφή συνομιλίας είναι παράνομη πράξη) . Δε νομίζω και εδώ ότι θα λάμψει η αλήθεια.

3) Επανήλθε η ξεχασμένη υπόθεση Καλογρίτσα. Η ΝΔ υποστηρίζει ότι ο Καλογρίτσας, “κολλητός” του ΣΥΡΙΖΑ πήρε δάνειο 3 εκατ. ευρώ από μεγάλη κατασκευαστική εταιρία, προκειμένου να αγοράσει τηλεοπτική άδεια. Όμως άδεια δεν πήρε επειδή δεν κατέθεσε το προβλεπόμενο ποσό. Τα τηλεοπτικά κανάλια στην προ ΣΥΡΙΖΑ εποχή, με κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ λειτούργησαν αυθαίρετα, κατά το δοκούν, δεν πλήρωσαν ποτέ τα τέλη της άδειας.

4) Η υπόθεση NOVARTIS που η ΝΔ χαρακτηρίζει σκευωρία εναντίων πολιτικών προσώπων στο χώρο της. Ο ΣΥΡΙΖΑ το χαρακτηρίζει σκάνδαλο και ότι υπήρξε χρηματισμός υπουργών υγείας, αλλά και γιατρών. Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται τις αποφάσεις Αμερικανικών δικαστηρίων, που απέδειξαν δικαστικά ότι υπήρξε σκάνδαλο. Επεδίκασε η Αμερική αρκετά εκατ. δολλάρια.

Όλα τα παραπάνω σκάνδαλα ή σκευωρίες, μόνον ή δικαιοσύνη έχει αρμοδιότητα και υποχρέωση να διαλευκάνει. Όμως για να λάμψει η αλήθεια πρέπει οι ανώτατοι δικαστές να κρίνουν δίκαια., αμερόληπτα και ακομμάτιστα. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει όταν οι υποθέσεις αφορούν πολιτικά πρόσωπα και ευθύνες πολιτικών.

Όταν οι εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, η ηγεσία της Δικαιοσύνης, διορίζεται απο το εκάστοτε υπουργικό συμβούλιο, με πρόταση του υπουργού δικαιοσύνης, τότε μειώνεται η αμεροληψία στην έκδοση των αποφάσεων.

ΥΓ: Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Πλεύρης (βουλευτής ΝΔ) τοποθετούμενος για το θέμα της Αγίας Σοφιάς ξεκίνησε λέγοντας: “Εγώ που είμαι γαλουχημένος με τον μαρμαρωμένο βασιλιά…” Έτσι βγαίνουν οι ψήφοι. Θα το θεωρούσα μεγάλο αστείο αν έλεγε αυτό ο πρωθυπουργός. Την επόμενη φορά που θα (δεν) είμαι υποψήφιος βουλευτής ια δηλώσω και εγώ ότι είμαι γαλουχημένος με τον Μέγα Αλέξανδρο…

Θανάσης Γερμανίδης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.