Επίσκεψη Γενικής Προξένου των Η.Π.Α Elizabeth K. Lee στο Επιμελητήριο Φλώρινας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Φλώρινας πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021  η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α στην Θεσσαλονίκη κ. Elizabeth K. Lee.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης καλωσόρισε την κα Elizabeth K. Lee και ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Π.Ε Φλώρινας, οι δυναμικές μεταποιητικές επιχειρήσεις για κρασιά, φασόλια, πιπεριές, και εν γένει τα προϊόντα τα οποία μπορούν να έχουν εξαγωγικό χαρακτήρα και ενδιαφέρον στις Η.Π.Α.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου παρουσίασε και τον αγροτουριστικό προορισμό της Π.Ε Φλώρινας  καλώντας μέσω της κ. Προξένου τους Αμερικάνους πολίτες να επισκεφτούν τόσο για ιστορικό, θρησκευτικό, εναλλακτικό τουρισμό την περιοχή μας.

Τέλος αναδείχτηκε η ανάγκη το αμέσως επόμενο διάστημα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας να επισκεφθεί το Προξενείο των Η.Π.Α στην Θεσσαλονίκη, ενώ η κ. Elizabeth K. Lee θα κινήσει διαδικασίες για πιο στενή συνεργασία των δύο πλευρών αλλά και υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και του Επιμελητηρίου Φλώρινας. 

Για το Επιμελητήριο Φλώρινας

Ο Πρόεδρος Σάββας Σαπαλίδης


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 885 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up