Επίσκεψη του Βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη στην Τ.Κ. Υδρούσας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Κυριακή 31/10/2021 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την Υδρούσα, στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων του στις τοπικές κοινότητες όλου του νομού.

Ο κ. βουλευτής αρχικά παρακολούθησε την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στην οποία χοροστάτησαν οι ιερείς π. Αναστάσιος και π. Απόστολος. Στη συνέχεια ο κ. βουλευτής με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Γιάννη Στεφανίδη, συνομίλησε με τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας  για θέματα που τους απασχολούν.

 Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα. Μεταξύ αυτών συζητήθηκε η πολύ μεγάλη καθυστέρηση που έχει υπάρξει στην καταβολή των αποζημιώσεων από τις απαλλοτριώσεις εδαφών για το φράγμα της Τριανταφυλλιάς, η εξαίρεση μέρος του αναδασμού από το αρδευτικό δίκτυο, η αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων και τα παράλληλα τεχνικά έργα που εκκρεμούν και η διαδικασία χορήγησης των καυσόξυλων για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων.

Ο κ. βουλευτής ευχαρίστησε τον πρόεδρο, τους ιερείς  και τους κατοίκους για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία τους και τους ενημέρωσε για όλα τα μεγάλα έργα που σχεδιάζονται και υλοποιούνται στην περιοχή. Παράλληλα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που τέθηκαν από τον πρόεδρο και τους κατοίκους του χωριού και δεσμεύτηκε να συζητήσει τα θέματα τους με τους αρμόδιους φορείς (Υπουργεία-Περιφέρεια-Δήμο κ.α),  προκειμένου να δρομολογηθεί η επίλυση τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.