Επίσκεψη του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη στην Τοπική Κοινότητα Παπαγιάννη

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2021 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα Παπαγιάνη, στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων του στις τοπικές κοινότητες όλου του νομού.

Ο κ. βουλευτής αρχικά παρακολούθησε την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια ο κ. βουλευτής με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Ζήση Γαζέα επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα. Μεταξύ αυτών συζητήθηκε το πρόβλημα με την γεώτρηση της πηγής του ξινού νερού και της ύδρευσης γενικότερα, το αποχετευτικό δίκτυο το οποίο είναι πεπαλαιωμένο, η εσωτερική ασφαλτόστρωση και η επαναλειτουργία της παιδικής χαράς.

Ο κ. βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. πρόεδρο και τους κατοίκους για την θερμή και εγκάρδια φιλοξενία τους και τους ενημέρωσε για όλα τα μεγάλα έργα που δρομολογεί η κυβέρνηση για την περιοχή. Παράλληλα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του απεύθυναν οι κάτοικοι και δεσμεύτηκε να συζητήσει τα θέματα της τοπικής κοινότητας με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να επιλυθούν. 

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 913 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *