Επίσκεψη του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη στην Τοπική Κοινότητα Παπαγιάννη

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2021 ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα Παπαγιάνη, στα πλαίσια των τακτικών επισκέψεων του στις τοπικές κοινότητες όλου του νομού.

Ο κ. βουλευτής αρχικά παρακολούθησε την θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια ο κ. βουλευτής με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Ζήση Γαζέα επισκέφτηκε τα καφενεία του χωριού και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. βουλευτή για τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα. Μεταξύ αυτών συζητήθηκε το πρόβλημα με την γεώτρηση της πηγής του ξινού νερού και της ύδρευσης γενικότερα, το αποχετευτικό δίκτυο το οποίο είναι πεπαλαιωμένο, η εσωτερική ασφαλτόστρωση και η επαναλειτουργία της παιδικής χαράς.

Ο κ. βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. πρόεδρο και τους κατοίκους για την θερμή και εγκάρδια φιλοξενία τους και τους ενημέρωσε για όλα τα μεγάλα έργα που δρομολογεί η κυβέρνηση για την περιοχή. Παράλληλα απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του απεύθυναν οι κάτοικοι και δεσμεύτηκε να συζητήσει τα θέματα της τοπικής κοινότητας με τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να επιλυθούν. 

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *