Επίσκεψη του προέδρου του Επιμελητηρίου του Λέσκοβατς Σερβίας στο Επιμελητήριο Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη πραγματοποίησε, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Λέσκοβατς Σερβίας κ. Γκόραν Γιόβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η τέταρτη φορά που ο κ. Γιόβιτς επισκέπτεται την περιοχή μας ενώ τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των δύο επιμελητηρίων και η προώθηση προϊόντων μεταξύ των αγορών της Φλώρινας και της Νότιας Σερβίας.

ΕΒΕ-ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ-ΓΚΟΡΑΝ-ΓΙΟΒΙΤΣ-ΣΕΡΒΙΑ-2020

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιόβιτς:

“Αγαπητέ πρόεδρε και φίλε Σάββα, σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή σήμερα εδώ στη Φλώρινα. Μπορώ να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι στον τόπο σας για τέταρτη φορά.

Έχω συνοδεύσει επιχειρηματίες στην περιοχή πριν από τρία χρόνια μέσα από μία οργανωμένη αποστολή. Περάσαμε από τη Φλώρινα και στη συνέχεια πήγαμε στην Κέρκυρα όπου θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στους πεσόντες Σέρβους πολεμιστές. Συναντήσαμε τότε θερμή υποδοχή και καλωσόρισμα από τον φίλο Σάββα και τους συνεργάτες του.

Προκειμένου να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με τους επιχειρηματίες της
Φλώρινας, ο Σάββας επισκέφτηκε την περιοχή της Νότιας Σερβίας με κλιμάκιο επιχειρηματιών πριν από δύο μήνες όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επαφές.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι καθώς είναι πολλά τα κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ μας. Οι Σέρβοι επιχειρηματίες εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφτούν οι Φλωρινιώτες σε μεγάλο αριθμό τις εκθέσεις στο Βελιγράδι και το Νόβισαντ.

Λόγω της στενής πλέον σχέσης που έχουμε αναπτύξει, η συνεργασία μεταξύ των Επιμελητηρίων Φλώρινας και Νότιας Σερβίας από εδώ και πέρα θα είναι ακόμα καλύτερη.

Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να υπάρξει συνεργασία όχι μόνο με τη Νότια Σερβία αλλά με όλη τη χώρα. Επιθυμούμε τα προϊόντα της Φλώρινας να εισαχθούν στην αγορά της Σερβίας και τα προϊόντα μας να εισαχθούν στην αγορά της Φλώρινας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αγαπητό πρόεδρο, που είναι για μένα φίλος και ειλικρινής συνεργάτης. Θα δημιουργήσουμε μαζί μια κοινή βάση δεδομένων για τους επιχειρηματίες ώστε να έχουν πιο στενή συνεργασία μεταξύ τους. Το Σέρβικο επιμελητήριο δίνει την πλήρη υποστήριξή του και όσοι επιχειρηματίες θέλουν να συνεργαστούν με τη Σερβία μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας.

Σας ευχαριστώ πολύ.”

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *