Επί της ερωτήσεως του κ. Στρατάκη στον κ. Κασαπίδη σχετικά με την Ν. Σιδηροδρομική Εγνατία (Γράφει ο Πολιτίδης Χρήστος)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Είναι προφανές, ο κύριος Ιωάννης Στρατάκης (Περιφερειακός Σύμβουλος, της Περιφερειακής Ενότητος Φλώρινας) καταλαβαίνει τι γίνεται, υπάρχει ένα άκρως σύνθετο Παιχνίδι μιας πολυπαραγοντικής εξισώσεως, στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος.

Καλό θα είναι όμως να μην ρωτά αλλά να τοποθετείται, τον εξέλεξε ο λαός της περιοχής του να δίδει λύσεις, να πιέζει για τα στραβά πράγματα που συντελούνται στην Δυτική Μακεδονία, να τραβάει το αυτί και όχι να ρωτάει.

Κύριε Στρατάκη τον ορθολογισμό επιζητούμε, έτσι πρέπει να λειτουργεί το Ελληνικό κράτος, όχι με φυλάρχους και ακραίους τοπικιστικές, που νομίζουν με άκρως κτητικό τρόπο ότι τους Ανήκει η Δυτική Μακεδονία.

Η Κοζάνη επιτίθεται παντού, είναι προφανές, καταλαβαίνετε! Θέλει όλο τον ταβά με την πίτα!

Δεν αφήνει να ανασάνει καμία περιοχή.

Φυσικά υπάρχει ένα σύμπλοκο άλληλο-εξυπηρετήσεων, που πατούν στους βυζαντινισμούς, προωθώντας προσωπικές ατζέντες πολιτικών που στηρίζει η περιοχή σας, όπως και σ’ εμάς άλλωστε στην Εορδαία.

Μπροστά φαίνεται ο «κοιμισμένος» Georges (έτσι τον αποκαλούν πλεόν πολιτικά ορισμένοι ζηλωτές των Aμερικανικών εκλογών και του απερχόμενου Προέδρου Τραμπ) αλλά πίσω είναι συντεταγμένο με γεωμετρική ακρίβεια το Λόμπυ της Κοζάνης.

Υπάρχει και τρίτη εκδοχή Σιδηροδρομικής γραμμής, εάν δεν την γνωρίζετε επικοινωνούμε όποτε θέλετε.  https://ptolemais-post.gr/perifereiaka/567-4-1-kainotomes-protaseis-gia-to-sidirodromiko-diktyo-tis-dytikis-makedonias-apo-ton-vasili-sotiropoulo

Το παιχνίδι φαινομενικά εκρίθη! Γνωρίζουμε τι προωθεί ο κύριος Κασαπίδης μαζί με το Λόμπυ της Κοζάνης. Ο κύριος Παπαδόπουλος Μιχαήλ, θα συνεκτιμήσει πολλά πράγματα ως έμπειρος και ευφυής πολιτικός, προς το παρόν κλίνει το μάτι προς την Κοζάνη, που πιέζει παντού.

Ελάτε να το «προσβάλουμε» στα Κοινοτικά όργανα, η Φλώρινα όπως και η Εορδαία είναι εκτός.

Κάνουμε αγώνα εδώ στην Εορδαία να βγούμε από την απομόνωση, η συνέχεια της απομόνωσης της Εορδαίας, είναι η απομονωμένη Φλώρινα.

Ζούμε και εσείς και εμείς στην Ένδεια και στην Ανεργία!!!

Κύριε Στρατάκη!!!!!

Τα γραφόμενα μου είναι κραυγή, απελπισίας και όχι επίθεση προς το πρόσωπο σας, ελπίζω να το εκλάβετε κατ’ αυτό τον τρόπο.

Αναλαμβάνω την ευθύνη των όσων λέω και ομιλώ εξ ονόματος μου.

Με όλο τον σεβασμό!

Ptolemais-post

Πολιτίδης Χρήστος – Πολίτης Εορδαίας


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.