Επιστημονική ημερίδα για τη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στη Γ’ Λυκείου από την Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η ημερίδα – επιστημονικό εργαστήριο που διοργάνωσε, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, η Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας σε συνεργασία με τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ02 του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας κ. Πολατίδου Άννα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “Φαίδων”.

Στόχος της ημερίδας ήταν η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ02 Φιλολόγων σχετικά με τη διδασκαλία του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας μετά τις πρόσφατες αλλαγές στον τρόπο αξιολόγησης του συγκεκριμένου μαθήματος στις ενδοσχολικές και τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ02 και μέλος της συγγραφικής ομάδας του επιμορφωτικού υλικού που κυκλοφόρησε από το Υπουργείο κ. Β. Νικάκης και η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ02 στο ΠΕΚΕΣ Δυτ. Μακεδονίας κ. Άννα Πολατίδου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ημερίδα είχε τη μορφή διαδραστικού εργαστηρίου με πρακτικό και βιωματικό χαρακτήρα με στόχο την προσαρμογή των επιμορφούμενων στον νέο τρόπο διδασκαλίας και αξιολόγησης του μαθήματος.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.