Επιστημονική τηλε-διημερίδα “Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση και Σχολική Πραγματικότητα”

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ανακοίνωση τελικού προγράμματος, εργασιών και ειδικότερων πληροφοριών συμμετοχής

Η Τηλε-Διημερίδα θα διεξαχθεί μέσω του παγκόσμιου ιστού (www) σε αίθουσα τηλεδιάσκεψης και παράλληλα θα μεταδίδεται απευθείας (live-streaming) μέσω συνδέσμων που θα σταλούν σε όσους έχουν εγγραφεί: μέσω από το YouTube, οι διευθύνσεις (https://bit.ly/34VCwTU) μέσω F/B [https://facebook.com/pekesexae2020].

Το τελικό Πρόγραμμα εργασιών της Τηλε-Διημερίδας έχει αναρτηθεί online στη διεύθυνση: https://bit.ly/3eHC0xb σε .pdf [https://bit.ly/359dJfj]
Η παρακολούθηση της Τηλε-Διημερίδας είναι δωρεάν. Η εγγραφή είναι απαραίτητη για όσους επιθυμούν να λάβουν βεβαίωση συμμετοχής και γίνεται από το σύνδεσμο: https://bit.ly/2UZxkuR.

Στην Τηλε-Διημερίδα εκτός από τις έντεκα (11) ομιλίες των ειδικών στο πεδίο της εξΑΕ επιστημόνων, θα παρουσιαστούν ογδόντα (80) Διδακτικές Πρακτικές, από συναδέλφους εκπαιδευτικούς. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν εκ των προτέρων: να επισκεφθούν το Ψηφιακό Αποθετήριο Διδακτικών Πρακτικών – Θεωρητικών Εισηγήσεων – του ιστότοπου της Τηλε-Διημερίδας (ΠΡΑΚΤΙΚΑ), να μελετήσουν τα αρχεία παρουσίασης (κείμενα, διαφάνειες & βιντεοπαρουσιάσεις), ώστε να έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να γίνει συζήτηση επί των Αναρτημένων Ανακοινώσεων σε έντεκα (11) παράλληλες αίθουσες – συνεδρίες την Κυριακή 26/04/20 11:30-13:00.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων/ ουσών εκπαιδευτικών και άλλων ενδιαφερόμενων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έως σήμερα, έχει ήδη υπερβεί τις 10.000

Περισσότερες πληροφορίες: https://pekesexae2020.pdekritis.gr/ & https://blogs.sch.gr/pekesde

Ο Συντονιστής της Οργανωτικής & Επιστημονικής Επιτροπής

Δρ. Σπυρίδων Παπαδάκης
Οργανωτικός Συντονιστής ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας
Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) Πληροφορικής

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.