Ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Μπαρδάκα για την υποστήριξη των δράσεων των συλλόγων και των σωματείων με έδρα τον Δήμο Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο Φλώρινας αναφορικά με την υποστήριξη των δράσεων συλλόγων και σωματείων με έδρα τον Δήμο Φλώρινας απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης “Ενότητα – Συνεργασία” κ. Χρήστος Μπαρδάκας.

Διαβάστε αναλυτικά το περιεχόμενο της ερώτησης:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, την 29/6/2020 (αριθμ. Πρωτ. 11671) σας κατέθεσα ερώτηση σχετικά με τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής, αναφορικά με την υποστήριξη των δράσεων των αθλητικών, πολιτιστικών συλλόγων και των αντίστοιχων σωματείων με έδρα τον Δήμο Φλώρινας.

Με το Άρθρο 5 της τροπολογίας 495/51 από 06/10/2020 που κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σε σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Εσωτερικών και ψηφίστηκε την 08/10/2020, προέκυψαν νέα δεδομένα.           

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων καθορίζεται ότι μέχρι την 30/6/2021οι Δήμοι με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου,έχουν πλέον την δυνατότητανα παρέχουν χρηματικές επιχορηγήσεις σε αθλητικούς συλλόγους που εδρεύουν στην περιοχή τους,για την προαγωγή του οικείου αθλήματος, καθώς και για την κάλυψη εξόδων μετακίνησης αθλητών και αθλητικών ομάδων.

Δεδομένων των παραπάνω,

ΕΡΩΤΑΣΤΕ

αν προτίθεστε και με ποια ποσά, να χρηματοδοτήσετε τους αθλητικούς συλλόγους που εδρεύουν στον Δήμο Φλώρινας.

Με εκτίμηση,
ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ Π. Χρήστος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φλώρινας


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.