Εσείς ακούσατε τίποτα ότι ο πόλεμος στην Συρία τελείωσε; (του Δημήτρη Άρχοντα)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Δημήτρης Άρχοντας - ΑμύνταιοΛιγοστοί από την κοινή γνώμη γνωρίζουν ότι ο πόλεμος στην Συρία ουσιαστικά τερματίστηκε. Όχι επίσημα, αλλά είναι ουσιαστικά τελειωμένος. Γιατί δεν το μάθαμε; Γιατί τα ΜΜΕ της χώρας μας, όπως και η τότε κυβέρνηση με πιο ενθουσιώδη υποστηρικτή τον επικίνδυνο Ευάγγελο Βενιζέλο, μαζί με όλα τα ΜΜΕ του δυτικού κόσμου ακολούθησαν την πολιτική των ΗΠΑ, συντάχθηκαν με την πλευρά των ψυχοπαθών Ισλαμιστών, τους οποίους κυριολεκτικά δημιούργησαν και στήριξαν, τουλάχιστον μέχρι την άνοδο του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Στην Συρία νίκησαν αυτοί που δεν έπρεπε να νικήσουν, γι’ αυτό και δεν μαθαίνουμε τίποτα.

Από το 2011 μέχρι σήμερα, η μαρτυρική Συρία πολέμησε γενναία εναντίον των ΗΠΑ και του υπόλοιπου δυτικού κόσμου, του ΝΑΤΟ και εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων μισθοφόρων ισλαμιστών συμμοριτών που είχαν εκπαιδευτές, οργανωτές και χορηγούς τις ΗΠΑ και τα μεγάλα δυτικά κράτη, το Ισραήλ, και τους μεγάλους χορηγούς του ακραίου κατακτητικού ισλαμισμού, την Τουρκία, το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία.

Όλος αυτός ο συρφετός Ισλαμιστών εγκληματιών είχαν διοχετευτεί στην Συρία μέσω της Τουρκίας, της Ιορδανίας και του Ισραήλ και ήταν εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα όπλα, χημικά όπλα, άρματα μάχης, αντιαρματικούς πυραύλους,  δορυφορικά μεσα (ίσως η πιο σοβαρή απόδειξη συνεργασίας ξένων δυνάμεων για το έγκλημα στη Συρία).

Οι ισλαμιστές μισθοφόροι είχαν τεράστια χρηματοδότηση και την υποστήριξη των ΜΜΕ. Τα δικά μας ΜΜΕ αν θυμάστε, μιλούσαν για εξεγερμένους, ενώ λίγο αργότερα όταν μαθεύτηκαν οι θηριωδίες τους, μιλούσαν για μετριοπαθή αντιπολίτευση. Μια μετριοπαθή αντιπολίτευση που πήρε τα όπλα! Με την ενθάρρυνση αυτών των ΜΜΕ, οι τζιχαντιστές διέπρατταν τα πλέον φρικτά εγκλήματα εναντίον του λαού της Συρίας.

Ευτυχώς, λίγο πριν την διαφαινόμενη ήττα της νόμιμης συριακής κυβέρνησης του Ασάντ, η Ρωσία επενέβη και καθάρισε τον τόπο. Στην συνέχεια και αφού η ήττα των μισθοφόρων τους ήταν αναπόφευκτη, οι ΗΠΑ και οι συν αυτώ, γύρισαν την πλάτη στους Ισλαμιστές, και σήμερα ονομάζουν εαυτούς ως νικητές του ISIS, όταν ήταν αυτοί πριν μερικά χρόνια που το οργάνωναν και το χρηματοδοτούσαν!

Η νίκη του Άσαντ ήταν Πύρρειος, αφού μισό εκατομμύριο Σύροι πέθαναν, οι μισοί Σύροι είναι άστεγοι, και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι στην προσφυγιά. Η νίκη της Συρίας ενάντια στον συρφετό όλων αυτών των εγκληματιών, κανιβάλων, ληστών, βιαστών, εμπόρων ανθρωπίνων οργάνων, υπό άλλες συνθήκες θα ήταν μια  συγκλονιστική και χαρμόσυνη είδηση παγκοσμίων διαστάσεων. Αλλά νικητές ήταν οι «άλλοι», οι δίκαιοι…

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *