Ευρεία σύσκεψη στη Φλώρινα για το μέλλον των πανεπιστημιακών τμημάτων (BINTEO)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας στη Φλώρινα, ευρεία σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι τοπικοί φορείς και η ηγεσία του Πανεπιστημίου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τις κτιριακές υποδομές, τη διεύρυνση των τμημάτων, τη στελέχωση του Πανεπιστημίου με διοικητικό προσωπικό και τη καλύτερη διαβίωση των φοιτητών στην πόλη της Φλώρινας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Κιοσές και ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προτάσεις που κατατέθηκαν για την εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημίου και δεσμεύτηκαν ότι θα φροντίσουν για την επίλυση των θεμάτων που τους αφορούν.

Από την πλευρά τους οι δύο βουλευτές Φλώρινας κ. Γιάννης Αντωνιάδης και κα. Πέτη Πέρκα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής συνάντησης τονίζοντας παράλληλα ότι θα διεκδικήσουν τη διεκπεραίωση των ζητημάτων σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας.

Ικανοποιημένος για τη συνάντηση εμφανίστηκε και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Θεοδωρίδης ο οποίος διευκρίνισε ότι τέτοιες συναντήσεις είναι χρήσιμες για όλους. Ήταν μια πρωτοβουλία του Βουλευτή Γιάννη Αντωνιάδη η οποία θα επαναληφθεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.