Ευχαριστήρια επιστολή στον άνθρωπο, γιατρό, επιστήμονα κ. ΣΤΥΛΙΑΡΑ Γεώργιο.

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Βρισκόμαστε σε μια από εκείνες τις στιγμές που αισθάνεται κανείς ότι τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τα πραγματικά συναισθήματα. Ο κόσμος που σας γνώρισε, μα περισσότερο οι κάτοικοι του χωριού μου, είναι  τυχεροί. Η ζεστασιά με την  οποία αγκαλιάσατε όλους τους ανθρώπους, η παρουσία σας  δίπλα μας, οι γνώσεις  σας, η απλότητα σας, μα πάνω απ’ όλα η ανθρωπιά σας , μας έκαναν να νιώθουμε μεγάλη ασφάλεια.  Προπάντων στην οικογένεια μου,- όσες φόρες χρειαστήκαμε την βοήθεια σας- ήσασταν δίπλα μας.

  Είναι τόσα πολλά τα χρόνια!! Στιγμές μοναδικές και τόσο ξεχωριστές στο χωριό!!.

Όμως ήρθε εκείνη η ώρα, δεν μιλάμε για τίποτα άλλο, αλλά για την πολυπόθητη σύνταξη.  Εσείς δεν την θελήσατε.  Ζητήσατε με αίτησή σας παράταση παραμονής, για να συνεχίσετε την ανιδιοτελή προσφορά σας στην πόλη που αγαπήσατε για ακόμη λίγα χρόνια. Η αίτηση σας δεν έγινε δεκτή. Ήταν για σας μια δύσκολη στιγμή.

Όμως αφήνετε  πίσω σας πολλές αναμνήσεις και τις καλύτερες εντυπώσεις σε μας  τους απλούς ανθρώπους,  που είχαμε την τύχη να σας γνωρίσουμε. Ανεκτίμητη η προσφορά σας.

Είμαστε ευγνώμονες και χρωστούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε σας, ένα λαμπρό επιστήμονα μα πάνω απ’ όλα άνθρωπο.

Σας  ευχόμαστε ολόψυχα  μια υπέροχη συνέχεια σε μια αξιόλογη και τόσο επιτυχημένη πορεία και με αφορμή την συνταξιοδότηση σας καλή ξεκούραση  και πολλές ευχές για ένα καλό  ξεκίνημα στο συναρπαστικό ταξίδι της νέας ζωής.

Με ειλικρινή αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης

Οικογένεια  Κων/νου ΤΣΙΟΥΛΗ.

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 958 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.