Ευχαριστήριο μήνυμα του Πέτρου Κωσταρέλλη

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξή σας και την συμπαράσταση στον αγώνα που τώρα αρχίζει.

Ευχαριστώ όλους εσάς, από όλα τα μέρη της Π.Ε. Φλώρινας που  πλαισιώσατε  και αγκαλιάσατε την προσπάθειά μου να μιλήσουμε ειλικρινά για τα δίκαια που μας ανήκουν.

Ευχαριστώ  όλους εσάς  που στηρίξατε  την υποψηφιότητα ενός νέου ανθρώπου χωρίς καμία ιδιοτέλεια, με απώτερο σκοπό το συμφέρον της περιοχής μας αλλά και της χώρας μας σε μία δύσκολη εποχή για όλους μας.

Με υπευθυνότητα και σεμνότητα αποδέχομαι το εκλογικό αποτέλεσμα στέλνοντας το μήνυμα: «Με ενότητα, συνεπή και συνεχή αγώνα θα φτάσουμε τη χώρα μας εκεί που οραματιζόμαστε, εκεί που της αξίζει».

Εύχομαι καλή τύχη στους εκλεγμένους Βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας και στη νέα Κυβέρνηση. Όμως, η επόμενη μέρα θέλει περίσκεψη, αποφασιστικότητα, λογική και κυρίως, ενότητα. Ατενίζουμε λοιπόν την επόμενη μέρα ώριμοι, αποφασισμένοι και έτοιμοι να υπερασπιστούμε, όσα προεκλογικά υποσχεθήκαμε στον λαό.

Με την ελπίδα να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και πιστός στις δεσμεύσεις μου, θα συνεχίσω να συζητώ μαζί σας όπως έκανα μέχρι σήμερα.

Για μία ακόμη φορά ευχαριστώ όλους σας προσωπικά για τον όμορφο αγώνα που κάναμε. Συνεχίζουμε δυνατά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά!

Πέτρος Κωσταρέλλης

Υπ. Βουλευτής ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ
Π.Ε. Φλώρινας

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *