Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Φιλώτα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγωγή Υγείας μέσω του Σχολείου, της Οικογένειας, της Κοινότητας» της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, την Τετάρτη  11/12/2019 η νοσηλεύτρια Θεολογίδου Ειρήνη, αντιπρόσωπος του 2ου Π.Τ. της ΕΝΕ, παρουσίασε το 1ο μέρος του προγράμματος  “Πρόληψη και Αγωγή Υγείας για Γονείς και Εκπαιδευτικούς – Πρώτες Βοήθειες – Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση”, στον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Φιλώτα ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας κα. Πουλεκάκη Κατερίνας.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ-ΦΙΛΩΤΑ-2019

Η ενημέρωση περιλάμβανε θεωρητική κατάρτιση και επίδειξη με πρόπλασμα και ειδικό εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να συμμετάσχει στην αντιμετώπιση καταστάσεων όπως: Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, θέση ανάνηψης, κλήση των υπηρεσιών υγείας κ.λ.π.  

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, με την εθελοντική συμμετοχή της κοινοτικής νοσηλεύτριας και στο τέλος δόθηκε βεβαίωση παρακολούθησης από την ΕΝΕ.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ-ΦΙΛΩΤΑ-2019

Ευχαριστούμε πολύ την νοσηλεύτρια κ Ειρήνη Θεολογίδου, για την εθελοντική συμμετοχή της, την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξε, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι όταν φορείς υγείας, σχολείο και γονείς συνεργάζονται, μπορούν να γίνουν σημαντικά βήματα, στον τομέα της ενημέρωσης, πρόληψης και πρακτικής άσκησης, που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η κοινωνία μας και οι πολίτες της.

Ευχαριστούμε ακόμα τον Ερυθρό Σταυρό για το πρόπλασμα που μας δάνεισε, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, το διδακτικό προσωπικό του νηπιαγωγείου και όλους τους συμμετέχοντες για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά τους!! Ευχόμαστε στο δεύτερο μέρος να ευαισθητοποιηθούν και να συμμετάσχουν ακόμη περισσότεροι.

Με εκτίμηση
Η προϊσταμένη Πουλεκάκη Κατερίνα


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.