ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η πανεπιστημιακή ποδοσφαιρική ομάδα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ) και ο Φοιτητικός Σύλλογος Γεωπονίας ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν με την παρουσία τους και στήριξαν τον φιλικό – φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 08 Απριλίου 2022. Ο αγώνας έληξε με σκορ 2 –0(Λαΐνας, Ρηγόπουλος),υπέρ του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Συγχαίρουν και ευχαριστούν όλους τους αθλητές του πανεπιστημίου που αγωνίστηκαν με πνεύμα ομαδικότητας, σεβασμού και συνεργασίας.

Θερμές ευχαριστίεςστο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας για την εθελοντική του προσφορά στην διεξαγωγή του αγώνα. Συγκεκριμένα, στον Διαιτητή Παύλο Δούμτση και στους βοηθούς Θεόδωρο Ιωαννίδη και Μαρία Στεφανίδου.

Τέλος,ευχαριστούν τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την προβολή της δράσης και ιδιαίτερα όσους παρευρέθηκαν και κάλυψαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Παρδάλη, τους υπαλλήλους και τα παιδιά για την παρουσία τους στον αγώνα.

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα δόθηκε στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ψαλλίδας Ευθύμιος,                                                             Γιάτσιος Παναγιώτης,

Εκπρόσωπος Φοιτητών ΠΤΔΕ, ΠΔΜ                                        Πρόεδρος Φ.Σ. Γεωπονίας

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 960 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.