Ημερήσια αναφορά για τον COVID – 19 (Παρασκευή 3 Απριλίου)

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δίνει στη δημοσιότητα αναλυτικά την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού. Η εικόνα ως προς τα  κρούσματα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στην Δυτική Μακεδονία σήμερα (Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020) στα νοσοκομεία της Περιφέρειας έχει ως εξής:

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ¨ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ¨

Το Νοσοκομείο έκανε δέκα (10) νέες δειγματοληψίες. Από προηγούμενες προέκυψε ένα (1) αρνητικό αποτέλεσμα. Περιμένουμε αποτελέσματα από επτά (7) ύποπτα κρούσματα. Νοσηλεύονται συνολικά δεκαέξι (16) περιστατικά.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ¨ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ¨

Σήμερα ελήφθησαν δέκα (10) νέα δείγματα που στάλθηκαν για διερεύνηση. Από προηγούμενες δειγματοληψίες προέκυψαν τρία (3) θετικά και έξι (6) αρνητικά στον κορωνοϊό.

Δεκαπέντε (15) περιστατικά βρίσκονται σε αναμονή αποτελεσμάτων και άλλα δεκαπέντε (15) σε νοσηλεία, ενώ από τα νοσηλευόμενα ένα άτομο διακομίστηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα είχαμε έναν (1) θάνατο μιας 72χρονης από την Πτολεμαϊδα σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Συνολικά από τα δείγματα που έχουν σταλεί αναμένονται αποτελέσματα για εβδομήντα τέσσερα (74) δείγματα, ενώ έχουν έρθει αποτελέσματα δεκαεπτά (17) δειγμάτων τα οποία ήταν όλα αρνητικά.

Σήμερα νοσηλεύονται εννιά (9) άτομα, εκ των οποίων τα 8 είναι θετικά στον κορωνοϊό, ενώ για το άλλο αναμένονται αποτελέσματα.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ¨ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ¨

Σήμερα στη Φλώρινα υπάρχει ένα ύποπτο κρούσμα σε αναμονή αποτελεσμάτων. Το χθεσινό ύποπτο κρούσμα μετά από δεύτερη δειγματοληψία χαρακτηρίστηκε αρνητικό.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δύο (2) νέα δείγματα ύποπτα για κορωνοϊό πήρε σήμερα το Νοσοκομείο Γρεβενών. Από παλαιότερες δειγματοληψίες, τα δύο (2) χαρακτηρίστηκαν αρνητικά. Έτσι ανεβαίνει το σύνολο των αρνητικών δειγμάτων και από σαράντα ένα (41) γίνονται σαράντα τρία (43).

ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο διακομίστηκαν από Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, μία γυναίκα 49 ετών από το ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και μία γυναίκα 56 ετών από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Συνολικά από τα πέντε Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας εστάλησαν μέχρι σήμερα 612 δείγματα, από τα οποία τα 104 βρέθηκαν θετικά και 445 αρνητικά, ενώ περιμένουμε αποτελέσματα από 99. Οι θάνατοι συνολικά ανέρχονται σε 13


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 914 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *