Ημερίδα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στο επιμελητήριο Φλώρινας

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Ημερίδα με στόχο την προώθηση και στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας διοργάνωσε το επιμελητήριο Φλώρινας, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τρείς γυναίκες επιχειρηματίες, η Χατζηαθανασίου Ιωάννα – ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου,  η Λίνα Τουφεκτσή – σχεδιάστρια κοσμημάτων της εταιρείας Lina’s Exclusive Jewels και η Αδαμαντίδου Μαρία – ιδιοκτήτρια ασφαλιστικού γραφείου, μίλησαν για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσα στην κρίση, για τις προσωπικές τους εμπειρίες και για το πώς οι επιχειρήσεις τους κατάφεραν να καθιερωθούν, η κάθε μία στον χώρο της, παρά τις αντιξοότητες.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης, το 32% των μελών του επιμελητηρίου Φλώρινας αποτελείται από γυναίκες επιχειρηματίες ενώ τέτοιες δράσεις αποσκοπούν, μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη και ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας που θα συμβάλλει και στην καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή μας. Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

Ημερίδα για γυνακεία επιχειρηματικότητα
Ημερίδα για γυναικεία επιχειρηματικότητα
Ημερίδα για γυναικεία επιχειρηματικότητα

Φανή Ρίζου - Δικηγόρος

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 895 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up