Ημερίδα για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στο επιμελητήριο Φλώρινας

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Ημερίδα με στόχο την προώθηση και στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας διοργάνωσε το επιμελητήριο Φλώρινας, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας τρείς γυναίκες επιχειρηματίες, η Χατζηαθανασίου Ιωάννα – ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου,  η Λίνα Τουφεκτσή – σχεδιάστρια κοσμημάτων της εταιρείας Lina’s Exclusive Jewels και η Αδαμαντίδου Μαρία – ιδιοκτήτρια ασφαλιστικού γραφείου, μίλησαν για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα μέσα στην κρίση, για τις προσωπικές τους εμπειρίες και για το πώς οι επιχειρήσεις τους κατάφεραν να καθιερωθούν, η κάθε μία στον χώρο της, παρά τις αντιξοότητες.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης, το 32% των μελών του επιμελητηρίου Φλώρινας αποτελείται από γυναίκες επιχειρηματίες ενώ τέτοιες δράσεις αποσκοπούν, μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη και ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας που θα συμβάλλει και στην καταπολέμηση της ανεργίας στην περιοχή μας. Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

Ημερίδα για γυνακεία επιχειρηματικότητα
Ημερίδα για γυναικεία επιχειρηματικότητα
Ημερίδα για γυναικεία επιχειρηματικότητα

Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.