ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ: Κρέπες οι… λατρεμένες

Αλεύρι, γάλα, αυγά και βούτυρο είναι τα βασικά υλικά γι’ αυτό το λεπτό φύλλο ζύμης που γίνεται στο πι και φι στο τηγάνι. Μια τηγανίτα είναι η κρέπα, δηλαδή, που φτιάχνεται σχεδόν σε όλες τις κουζίνες του κόσμου.

Την έφτιαχνε και η γιαγιά Αθηνά στην πιο λάιτ εκδοχή της, μόνο με νερό αλεύρι και αλάτι και την έψηνε όχι στο τηγάνι αλλά στο «σάτσι» ένα είδος γάστρας που αφού την ζέσταιναν έψηναν πάνω της τις κρέπες… (συνέχεια)

Δείτε τη συνταγή για κρέπες με λεπτομερείς περιγραφές και εικόνες.

κρέπα

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.6
4,6 rating
4.6 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 186 αξιολογήσεις)
Τέλειο87%
Πολύ καλό4%
Μέτριο2%
Φτωχό2%
Απαίσιο5%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll Up