Η βελτίωση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» στο επίκεντρο συνάντησης του Δημάρχου Αμυνταίου Άνθιμου Μπιτάκη με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Κοινοποιώντας δείχνεις το ενδιαφέρον σου...

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα είχε ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης, στην Αθήνα, την Δευτέρα 19 Απριλίου, σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου εξέθεσε στον Αναπληρωτή Υπουργό τους λόγους για τους οποίους το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» που θέτει περιορισμούς στο πλαφόν των έργων των Δήμων χρειάζεται σημαντικές βελτιώσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε σαφές ότι το έργο της βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας είναι και θα παραμείνει πολύ σημαντική προτεραιότητα για το Δήμο μας και θα προχωρήσει, όπως σχεδιάζεται.

Ακόμα, ο κ.Μπιτάκης και ο κ. Πέτσας συζήτησαν για τον αναπτυξιακό χαρακτήρα που επιδεικνύει ο Δήμος Αμυνταίου στην πρόκληση της απολιγνιτοποίησης.

Τέλος, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης παρουσίασε το έργο της τηλεθέρμανσης με καύσιμη ύλη βιομάζας και την επικείμενη διασύνδεση με την Πτολεμαΐδα 5.

«Είμαστε σε ετοιμότητα, πάντα, με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Όλα τα έργα που σχεδιάζουμε θα προχωρήσουν. Δεν κάνουμε πίσω, το Αμύνταιο γυρνάει σελίδα, σταθερά και με πρόγραμμα» δήλωσε ο Δήμαρχος Άνθιμος Μπιτάκης, μετά τη συνάντηση με τον κ. Πέτσα.


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 914 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό8%

Terra Greca - Μεταποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Φλώρινα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *