Η Εθνική Αντίσταση συνεχίζεται (Χρονογράφημα του Φοίβου Ιωσήφ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Φοίβος Ιωσήφ

Καθαρά διακρίνεται πλέον η λυσσαλέα μάχη που συνεχίζει να δίνει η Εθνική Αντίσταση απέναντι στα κέντρα της συντήρησης και του λογιστικού σκοταδισμού. Στην προχθεσινή συνεδρίαση της κορυφαίας παραγωγικής εταιρείας Λάρκο διεφάνη καθαρά η αποφασιστικότητα των εργαζομένων να συνεχίσουν τον τιτάνιο αγώνα τους απέναντι στον καπιταλισμό.

Τόσα χρόνια αυτό το αδηφαγο κοινωνικό σύστημα απομυζά τον ιδρώτα των εργατών της εταιρείας. Ήρθε η ώρα να την πληρώσει και ο λαός. Που πας ρε Καραμήτρο? Μέχρις εδώ και μη παρέκει, ανοίξτε όλοι τα πορτοφόλια σας και ακουμπήστε τα πριν σας τον ακουμπήσουμε εμείς! Και σας βεβαιώνουμε, αν είστε πρωτάρηδες πονάει, πονάει και τσούζει.

Σας τα λέμε για να μην πείτε μετά ότι δεν σας είχαμε ενημερώσει και περί μιάς πιθανής εγκυμοσύνης. Στο φτερό θα τ’αρπάξετε το παιδί. Μακάρι νά’ναι αγόρι!

Στην συνέλευση της εταιρείας όλοι μαζί, εργάτες, μηχανικοί, βουλευτές και δήμαρχοι διατράνωσαν την απόφασή τους να πληρώσει το νυφικό ο περήφανος Ελληνικός λαός από νηπίων μέχρι της τέταρτης ηλικίας. Θα απαλλάσσονται μόνον οι υπερεκατοντούτεις πολίτες. Τους άλλους θα τους αλλάξουμε την Παναγία από Σουμελά σε Εκατονταπυλιανή.

Και βέβαια το σιδηρονικέλιο κοστίζει 14.000 δολάρια ο τόνος και πωλείται στις διεθνείς αγορές προς 8.000 δολλάρια αλλά αυτό απασχολεί την καπιταλιστική οικονομία ενώ εμάς μας απασχολεί (όχι και τόσο) η σοσιαλιστική οικονομία.

Ωραία, μπαίνεις μέσα, δεν είναι και άσχημα, φωνάζεις τους φορολογούμενους και τους αποκαλύπτεις το πρόβλημα. Ωραιότατα, ξηλωθείτε μάγκες πριν σας πάρει και σας σηκώσει, εδώ αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στην πρακτική αριθμητική.

Πουλήστε σπίτια, χωράφια, μαγαζιά (έχετε και μαγαζιά παλιοτόμαρα) και τιμαλφή και φέρτε τα να πάρετε μια καλλίτερη τιμή από το αν τα πουλούσατε σαν απλους οικοπεδαγρούς, εμείς θα τα εκτιμήσουμε σα βοσκοτόπια.

Το πρόβλημα είναι να πληρωθούν οι κατά τόπους πρώην εργαζόμενοι της Λάρκο. Εντάξει, σήμερα μπορεί να μην έχουν δουλειά στο εργοστάσιο, αν αύριο όμως έχουν δεν πρέπει να πληρωθούν? Πληρώστε τους λοιπόν από σήμερα και αύριο έχει ο Θεός, τους ξαναπληρώνετε, υγεία μόνον να υπάρχει, χωρίς την υγεία όλα είναι χαμένα.

Υγεία και ξεκούραση, και κανα σβέρκωμα τους φορολογούμενους, δεν χρειάζεται να μένουν χαλαροί. Στο τέλος θα νομίσουν πως είμαστε τίποτα ντιντίδες που δεν τους ξετομαριάζουμε.

Ορίστε μια λύση, το εμπόριο δερμάτων πάει καλά και ειδικά στα ανθρωποτόμαρα, μεγάλη ζήτηση, όπως και στο Νταχάου, η πρώτη ζήτηση για γάντια ήταν από δέρματα μικρών παιδιών, τα πιο μαλακά. Ε, μην μας περάσουν εμάς για μαλάκες, τόσα χρόνια η Λάρκο με φιάλες οξυγόνου ζεί, τώρα θα μας πιάσει κορόϊδα το σώμα των φορολογουμένων? Όχι δα, θα τους τσακίσουμε!

Συμπέρασμα: Δήμαρχοι, Βουλευτές, πολιτευτές, πολιτικάντηδες, κουλουρτζήδες, γανοτζήδες και σαλεπιτζήδες κινούνται προς την κατεύθυνση της Εθνικής συμφιλίωσης και αποφλοίωσης του λαϊκού εγκεφαλικού φλοιού προς διαιώνιση των χαμηλών λαϊκών τιμών στο σιδηρονικέλιο και το λαϊκό νοικοκυριό.

Όλα κάτω του κόστους σε όλα τα προϊόντα αρκεί να κρατήσουμε χαμηλά και το κόστος της εγκεφαλικής λειτουργίας, μηδενικό κόστος αν είναι δυνατόν. Και γιατί όχι, μέχρι σήμερα πως το πετύχαμε, είδατε εσείς κανέναν να σκέπτεται στις λαϊκές συνελεύσεις της Λάρκο?

Φοίβος Ιωσήφ

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.