Η εξασθένηση του COVID-19

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Εδώ και μια διετία περίπου ο ελληνικός λαός έχει πειθαρχήσει, άσχετα με τις διάφορες αμφισβητούμενες διαφωνίες των (επιστημόνων) σε παρένθεση, διότι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και κάποιοι πραγματικά άξιοι και μόνο επιστήμονες, λοιμωξιολόγοι, πνευμονολόγοι κ.λπ. όπου το δημοκρατικό κράτος δίστασε να πάρει την γνώμη αυτών για δικούς του λόγους.

Το αποτέλεσμα είναι ότι επέλεξαν το αεροπλάνο να κάνει μια άσχημη και ανώμαλη προσγείωση, δυστυχώς χωρίς τα χειροκροτήματα των επιβατών. Το ερώτημα είναι γιατί; Απλά δεν ήταν άξιοι οι κυβερνήτες του αεροπλάνου!  

Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, όπως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι τον ελληνικό λαό τον έχουν διχάσει σε δύο κατηγορίες.  

Τελικά να επιβάλλεις με τον τρόπο την δημοκρατική  τρομοκρατία στο λαό ήταν πολύ εύκολο.  Θα μας πάνε σιγά-σιγά με τον τρόπο τους αισθητικά σε σημείο να νομίζουμε ότι η συνεχής εμφάνιση της πανδημίας οφείλεται στους ανεμβολίαστους. Νομίζουν ότι αν εμβολιαστεί ο λαός στο 100% δεν θα παρουσιαστούν άλλα κρούσματα του covid.

Ο εμβολιασμός έχει και την θετικότητά του σε μεγάλο βαθμό.

Να δημιουργήσει ο οργανισμός αντισώματα κατά της γρίπης του covid-19 για να μπορεί να τον αντιμετωπίσει άμεσα. Αυτοί που εμβολιάστηκαν και αυτοί που πρόκειται να εμβολιαστούν, κάνουν την σωστή επιλογή κατά την προσωπική τους εκτίμηση  χωρίς καμιά υποχρέωση. Επίσης και οι ανεμβολίαστοι κατά την προσωπική τους εκτίμηση, άθελά τους όμως έκαναν την σωστή επιλογή χωρίς καμιά υποχρέωση με ένα μεγάλο ρίσκο.

Προσέξτε όλα αυτά είχαν να κάνουν με την αρχική παρουσίαση της πανδημίας του covid. 

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ COVID 19

Οι μεταλλάξεις του ιού είναι ένα θετικό στοιχείο της πανδημίας. Αυτό σημαίνει ότι ο ιός όταν ολοκληρώνει τον κύκλο του για να μην (πεθάνει) μεταλλάσσεται. Επικρατεί ο νόμος της φύσης, όπως για παράδειγμα ένας αστέρας όταν ολοκληρώνει την καύση του υδρογόνου μετασχηματίζεται σε ένα κόκκινο γίγαντα. Συνεχίζει με την καύση του He (ήλιο), τον άνθρακα, άζωτο, οξυγόνο μέχρι την πτώση του.

Έτσι συμβαίνει και με τους ιούς κάθε μετάλλαξη σημαίνει και εξασθένηση του ιού. Όσες πιο πολλές φορές μεταλλάσσεται ο ιός και εξασθενεί θα αντιμετωπίζεται ακόμα και από τους ανεμβολίαστους, διότι αν παρουσιαστεί κάποιο κρούσμα σε αυτούς θα μπορεί πλέον ο οργανισμός τους να παράγει αντισώματα, λόγο εξασθένησης του ιού.

Θα καταλήξει ο covid 19 να είναι μια συνηθισμένη χειμερινή γρίπη, τουλάχιστον σε μια επταετία. Μέχρι τότε κουράγιο και προσοχή.

Ιωάννης Ευθυμιάδης

Συγγραφέας – ερευνητής:  Ιωάννης Ευθυμιάδης

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *