Η κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος” στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας με τη συνεργασία της Aντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Μια πρωτότυπη δράση με αννθρωπιστικό χαρακτήρα φιλοξενήθηκε στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. 11

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ_ΑΛΛΟΣ_ΑΝΘΡΩΠΟΣ_ΦΛΩΡΙΝΑ_2020

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της πρωτοβουλίας κοινωνικής αλληλεγγύης “Ο άλλος άνθρωπος” κ. Κων/νος Πολυχρονόπουλος, σε συνεργασία με μέλη της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Φλώρινας, μαγείρεψαν για όλους και συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για όσους τα χρειάζονται.

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ_ΑΛΛΟΣ_ΑΝΘΡΩΠΟΣ_ΦΛΩΡΙΝΑ_2020

Βασικός στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η προώθηση του σεβασμού προς τη διαφορετικότητα και του μηνύματος της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, με το φαγητό να αποτελεί σύμβολο συνεκτικότητας και μέσο επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων από διαφορετικά φυλετικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά και κοινωνικά υπόβαθρα.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί ιδέα του κ. Πολυχρονόπουλου και ιδρύθηκε το 2011 στην Αθήνα, παρέχει καθημερινά σίτιση σε χιλιάδες άτομα που το έχουν ανάγκη ενώ έχει πλέον επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Δείτε το σχετικό βίντεο και τις πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις του κ. Πολυχρονόπουλου καθώς και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *