Η κοπή βασιλόπιτας της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)
Με μια σεμνή τελετή και παρουσία τοπικών φορέων, μελών και φίλων του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, η κοπή βασιλόπιτας και ο αγιασμός της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων, στο κτίριο του Συλλόγου στο Αμύνταιο.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Γοπουρίδης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αμυνταίου κ. Ιορδάνης Μπάντης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Στέγης κ. Διομήδης Παναγιωτίδης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αμυνταίου κ. Παναγιώτης Κιοσές, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αμυνταίου κ. Τρύφων Γρομπανόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Ιωαννίδου Τζίτζιου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Στέγης κ. Δημήτριος Μιχαηλίδης αναφέρθηκε συνοπτικά στις δράσεις που διοργάνωσε και προγραμματίζει για το μέλλον ο Σύλλογος.
Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες: