Η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Λεβαίας, στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Πολιτισμού Λεβαίας.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Φωτεινή Τσιναρίδου ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Άνθιμος Μπιτάκης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Στέλιος Παραστατίδης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Σκλήθρου “Αγία Παρασκευή”, του Συλλόγου Γυναικών Φιλώτα, του Συλλόγου Θρακιωτών Φιλώτα, του Συλλόγου Γυναικών Αμυνταίου, του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Παντελεήμονα, του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Πελαργού, του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου και του Συλλόγου Ποντίων Λεβαίας.
Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες: