Η κοπή βασιλόπιτας των Συλλόγων ΑμεΑ της Π.Ε. Φλώρινας (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ και του Συλλόγου ΑμεΑ Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, στο ξενοδοχείο “King Alexander” στη Φλώρινα.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ κα Αγνή Σιδηροπούλου, η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις που έχει αναπτύξει ο Σύλλογος, στην υποστήριξη που προσφέρει, στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι γονείς και οι κηδεμόνες των ατόμων με αναπηρία και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ στην περιοχή μας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φλώρινας κ. Νικόλαος Δούμτσης, ο εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ κ. Βασίλης Κούτσιανος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Τύφλωση Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώτας Ηλίας, ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν Φλώρινας κ. Γεώργιος Κωτακίδης, η Δ/ντρια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης κα Τραϊανοπούλου και η εκπρόσωπος του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας κα Τσαρούχα.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν σύλλογοι και πολίτες που έχουν συνδράμει με τον δικό τους τρόπο στην κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία.

Ως εφημερίδα αισθανόμαστε με τη σειρά μας την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε εγκάρδια τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ, που είχαν την ιδέα να βραβεύσουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής, με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην προώθηση των δράσεων και των διεκδικήσεών τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 956 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.