Η ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με αφορμή την ημέρα του εθελοντισμού διαβάσαμε και παρακολουθήσαμε δελτία τύπου και εκδηλώσεις στην πόλη μας για τον εθελοντισμό σε πολλές μορφές και εκφάνσεις.

Παρόλο που δεν είμασταν προσκεκλημένοι αλλά ούτε και πήραμε βραβείο, για εμάς δεν υπάρχει μόνο μία μέρα εθελοντισμού τον χρόνο αλλά 365…

Για εμάς τους εφέδρους καταδρομείς της ΛΕΣΧΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ο εθελοντισμός είναι υψηλό ιδανικό και αποτελεί τρόπο ζωής. 

Η ειδική εκπαίδευση αλλά και η νομική κατοχύρωση που διαθέτουμε σε αντικείμενα πολιτικής προστασίας και κυρίως το πνεύμα Καταδρομών για προσφορά και αρωγή στην κοινωνία, μας υποχρεώνει να διαθέτουμε τις εθελοντικές υπηρεσίες μας στους συμπολίτες μας. 

Ο Καταδρομέας είναι ο εξορισμού εθελοντής, ανώνυμος, χωρίς φανφάρες, τυμπανοκρουσίες και συστηματική προβολή, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα..

Η πολυσχιδής δράση της Λέσχης μας σε αντικείμενα πολιτικής προστασίας είναι ευρέως γνωστή στον τόπο μας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες όπως η ΕΛΑΣ και η Π.Υ. μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους σε κάθε είδους περιστατικό στο οποίο καλούμεθα κατά καιρούς να συνδράμουμε. 

Οι έφεδροι Καταδρομείς της Φλώρινας για την ημέρα του εθελοντή μόνο ένα μπορούν να πουν: ότι θα βρίσκονται στο πλευρό κάθε συμπολίτη που θα χρειαστεί βοήθεια και θα προστρέξουν αρωγοί οποιασδήποτε υπηρεσίας καλέσει.

Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 

Ηλίας Μούλελης M

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *