Η Πανελλήνια Δράση “Let’s Do It Greece” 2019 στο ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ – 7/4/2019)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή φορέων και εθελοντών πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Αμυνταίου, την Κυριακή 07 Απριλίου, η εκδήλωση στα πλαίσια της πανελλαδικής δράσης “Let’s do it Greece” που διοργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου.

Με σύνθημα «Αλλάζω – Φροντίζω – Παίζω με τη διαφορετικότητα», οι εθελοντές έλαβαν μέρος σε δράσεις καλλωπισμού και καθαριότητας του προαύλιου χώρου, ανθοφυτεύσεις, παιχνίδια και δραστηριότητες που είχαν ως στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους συμμετέχοντες σε θέματα περιβάλλοντος, αναπηρίας και εθελοντισμού.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κων/νος Θεοδωρίδης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Χρήστος Παπούλκας, ο Διοικητής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας κ. Γιώργος Χιωτίδης, Ιατρικό, Νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Κε.Φ.Ι.Απ., Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμυνταίου, Εκπρόσωποι του τμήματος δημοσίων σχέσεων και του τμήματος διανομής της ΔΕΗ Α.Ε., ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ Φλώρινας, το παράρτημα Φλώρινας του Ερυθρού Σταυρού, ο Σύλλογος ΑμεΑ Αμυνταίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Π.Ε. Φλώρινας, ο Σύλλογος ΑμεΑ Κοζάνης, ο Ερμής Αμυνταίου, οι Ακαδημίες Ελπίδων Αμυνταίου, οι Ελπίδες Χάντμπολ Αμυνταίου, ο Αθλητικός Σύλλογος Αριστέας Φιλώτα – Αμυνταίου, το τμήμα ζωγραφικής Ελπίδων Αμυνταίου, ο Αίαντας Αμυνταίου, ο Φιλώτας ΠΑΣ, η Εύξεινος Λέσχη Φιλώτα, ο Σύλλογος Γυναικών Λεβαίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδώνα, ο Σύλλογος Τριτέκνων Αμυνταίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιμνοχωρίου, σπουδαστές του ΙΕΚ Αμυνταίου, μαθητές και εκπαιδευτικοί των δημοτικών σχολείων Αετού και Φιλώτα, του 3ου δημοτικού σχολείου Αμυνταίου και του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, του Νηπιαγωγείο Φιλώτα, του 1ο Νηπιαγωγείο Αμυνταίου και του ΓΕΛ Αμυνταίου, υποψήφιοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αμυνταίου.

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας και η φυσίατρος του Κε.Φ.Ι.Απ. κ. Αγγελική Σταυριανού, η οποία ευχαρίστησε εκ μέρους του κέντρου όλους τους εμπλεκόμενους, τονίζοντας την αναγκαιότητα το Κέντρο να υποστηριχτεί από όλους λόγω του σπουδαίου κοινωνικού έργου που επιτελεί. Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:
Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.