Η πολιτική παιδεία της Ν.Δ. δεν φάνηκε ακόμη (Ποιμήν)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Την Παρασκευή 1η του Μάρτη ήρθε στη Φλώρινα ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου. Τέτοιες επισκέψεις είναι καλοδεχούμενες. Ο Υπουργός επισκέφθηκε ορισμένα σχολεία. Μίλησε με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, οι οποίοι αξιολόγησαν την παρουσία του και τα λεγόμενα του. Όλοι μίλησαν για έναν αξιόλογο άνθρωπο με υπερευαισθησία στα θέματα της παιδείας.

Το βράδυ ο Υπουργός παραβρέθηκε στην συνεστίαση που είχαν οργανώσει τα κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στο Φ.Ο.Ο.Φ. Όμως μια ομάδα από μέλη της Νέας Δημοκρατίας έκλεισαν παράνομα τον δρόμο, με σκοπό να δημιουργήσουν και στη Φλώρινα, τις γνωστές φασαρίες που δημιούργησαν και σε άλλες πόλεις οι γραφικοί “Ελληναράδες” για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αδιαφόρησαν για την ασχήμια και την προκλητική συμπεριφορά των φανατικών οπαδών της Ν.Δ. έδωσαν τόπο στην οργή τους. Ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες της Αστυνομίας και με μια μικρή παράκαμψη έφτασαν στον προορισμό τους.

Οι συγκεντρωμένοι διαλύθηκαν με τους πένθιμους ήχους της καμπάνας χωρίς να πετύχουν τον στόχο τους. Όλα έληξαν χωρίς να ανοίξει μύτη.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια από όλους τους Φλωρινιώτες στην Αστυνομία που σοφίστηκε τον τρόπο ώστε να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις και τα επεισόδια που σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλες πόλεις ήταν αιματηρά. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παλιογιάννης στάθηκε φρουρός έξω από την αίθουσα ως το τέλος της εκδήλωσης για να προλάβει το παν ενδεχόμενο…

Ο Ποιμήν


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.