Η Πρέσπα γιόρτασε την 110η επέτειο απελευθέρωσης από τον Τουρκικό ζυγό (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια γιόρτασε η Πρέσπα την 110η επέτειο της απελευθέρωσης της από τον τουρκικό ζυγό. Το πρωί τελέστηκε Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Αγίας Παρασκευής στην κοινότητα Λαιμού χοροστατούντος του Αρχιερατικού Επίτροπου Πρεσπών Αρχιμ. Ιωαννίκιου Αθανασιάδη και αμέσως μετά Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ των για την πατρίδα πεσόντων στο Ηρώο της κοινότητας Λαιμού.

Παρόντες στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν εκτός από τον Δήμαρχο Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη ο Αντιδήμαρχος Στεργίου Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρεσπών Φώτης Γ. Νόνας και μέλη του δημοτικού συμβουλίου και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λαιμού Ευάγγελος Παπαναούμ.

Τίμησαν με την παρουσία τους οι: ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήριος Βόσδου, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Μοναστήρι Αλέξανδρος Βιδούρης, ο Αντιδήμαρχος Φλώρινας Νικόλαος Γρηγοριάδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Κορελας Σωτήριος, Ο Δ/κτης του 1ου Σ.Π. Φλώρινας Αναστάσιος Αποστολίδης, ο Δ/κτης της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας Μιαούλης Ιωάννης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Παναγιώτης Γεωργιάδης, ο Δ/κτης του Α.Τ. Αγ. Γερμανού και κάτοικοι της περιοχής των Πρεσπών που χειροκρότησαν τους μαθητές οι οποίοι παρέλασαν ενώπιον των επισήμων.

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *