Η προδοσία της Μακεδονίας εν ειρήνη τελειούται (του Ιωάννη Καλαϊτζίδη)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Η Χάρτα της Ελλάδας
Η Χάρτα της Ελλάδας

Ή

Η ”Μακεδονοποίηση” των Σκοπίων είναι προϊόν μιας εθνικής τραβεστοποίησης.

 Η ”Χάρτα της Ελλάδος”, που τύπωσε από το 1797 ο Ρήγας ο Βελεστινλής με εξώφυλλο τον Μέγα Αλέξανδρο, αφενός μεν δεν ήταν τυχαία επιλογή, αφετέρου επιλέχθηκε για να προσδιορίσει ιστορικά, αλλά και γεωγραφικά, τα όρια του νέου, επαναστατικού, ελληνικού κράτους.

Η περιοχή που απεικονίζεται στη Χάρτα, σύμφωνα και με την περιγραφή του τίτλου, είναι η περιοχή που ορίζεται από τον Δούναβη και το Λιβυκό Πέλαγος κατά γεωγραφικό πλάτος και από την Αδριατική μέχρι τον Εύξεινο Πόντο κατά γεωγραφικό μήκος, μαζί με μέρος της Μ. Ασίας, τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Όμως, αυτή η ανυπόφορα δύσοσμη μυρωδιά προχωρημένης σηψαιμίας στο καχεκτικά γέρικο σώμα της Ελλάδας δηλώνει πια ανθρώπους που τριγυρνούν νεκροί!

Ακόμη και τα σάβανα φοριούνται, ως καουμπόικα, ψάθινα καπέλα, σαν αυτό που φορούσε ο Κοτζιάς στην εξόδιο ακολουθία της ελληνικής Μακεδονίας.

Η ”Μακεδονοποίηση” των Σκοπίων είναι προϊόν μιας εθνικής τραβεστοποίησης, που οι εθνικά χειραγωγούμενοι μέντορές μας επιμένουν υποκριτικά, πως βάπτισαν μια φυσιολογική και άμωμη γυναίκα! 

Όλος ο ντουνιάς γνωρίζει, πως η κόρη των Σκοπίων είναι ένας χειρουργικά, εκθηλυμένος ”Φρανκεστάιν” και πως η λέξη trans πλέον δεν προσδιορίζει μόνο πνευματικά και ηθικά έκπτωτους ανθρώπους, αλλά και φτιασιδωμένα μορφώματα γεννεσιουργών ”κρατών”.

Στις Πρέσπες ο Πρωθυπουργός διακήρυξε δημόσια το ”μανιφέστο” του Εθνομηδενισμού και εγκαθίδρυσε την τεκτονική ”επιφυλλίδα” του κοινωνικού Διεθνισμού. 

Όταν ως κόμμα, από το ΚΚΕ Εσωτερικού έως και την Ε.ΑΡ και από κει ως τον Συνασπισμό και μετά στον ΣΥΡΙΖΑ έχεις βάση της ιδεολογικής σου πλατφόρμας άτομα ηθικά έκτροπα και πνευματικά υπότροπα τύπου Jason-Αντιγόνη, είναι φυσικό επόμενο αυτά αργότερα ν’  αποκτήσουν μαξιμαλιστική δυναμική κοινωνικής ”’πλειοψηφίας”.

Ο περιγέλαστος και ενδοτικός όρος της ”Βόρειας Μακεδονίας” σημαίνει απλά, πολύ απλά, πως υπάρχει φυσικά και νότια. Αλλά οι κομματικοί σπεκουλαδόροι και πολιτικοί ”ταριχευτές” της μίας, ελληνικής Μακεδονίας επιμένουν, πως πρόκειται απλά για γεωγραφικό προσδιορισμό. Άντε να πεισθούν όμως οι υπόλοιποι κάτοικοι αυτής της υφηλίου, πως όταν ακούν για ”Βόρεια Μακεδονία”, δεν θα σκέπτονται φυσικά πως υφίσταται και νότια!

Το θέμα είναι αρκούντως κωμικό, τσαρλατάνικο και φαρισαϊκό, γιατί και πάλι οι κυβερνητικοί μας ινστρούχτορες δηλώνουν ”πως δεν μας ενδιαφέρει, πως σκέπτονται οι άλλοι, αρκεί εμείς που τους αναγνωρίσαμε ως ”Βόρεια Μακεδονία”, χωρίς να έχουν σχέση με τον Ελληνικό Πολιτισμό. Η ιδεοληψία του Στρουθοκαμηλισμού βρίσκει εδώ τους φυσικούς της αποδέκτες! Μα υπάρχει άλλη Μακεδονία και εντέλει πόσες Μακεδονίες υφίστανται αδελφοί μας πανευρωπαικοί καρπαζοεισπράκτορες και αμερικανικοί σφουγγοκωλάριοι;

Γιατί φυσικά ουδείς τόλμησε να πει, πως τα εδάφη των Σκοπίων, αλλά και της Νότιας Βουλγαρίας ήταν Ελληνικά από αρχαιοτάτων χρόνων και βρεθήκαμε τώρα απελπιστικά μονάχοι να διαπραγματευόμαστε για όνομα ”κράτους”, το οποίο μας ανήκει!

Βέβαια όχι μόνο  δεν τολμήσαμε το αυτονόητο, αλλά εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις  θάβανε το « Μακεδονικό ζήτημα», που το δημιούργησαν ξένοι, αλλά και ντόπιοι ”νεοδιαφωτιστές της Μασονίας”, έτσι ώστε αυτό να γιγαντωθεί και να επιζητεί σήμερα, άμεσα την επίλυση του. Βρέθηκε λοιπόν ο πλέον ”άξιος”, ”έμπιστος”, αλλά το σπουδαιότερο ομόζηλος ενός επικού Εθνομηδενισμού, που θα έβαζε την υπογραφή του στο ”πιστοποιητικό θανάτου” της Ελληνικής Μακεδονίας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο!

Αλλά για ποιο κράτος και για ποια ονομασία συζητάμε, όταν οι πλείστες οικονομικές επιχειρήσεις στο βαλκανικό αυτό ”έκτρωμα” κατέχονται από Έλληνες, γηγενείς υπηκόους, ακόμη (φευ) και από γνήσιους καθόλα Μακεδόνες;

Και το καταπληκτικότερον: οι αθρόες μετακινήσεις Ελλήνων Μακεδόνων στα γειτονικά Σκόπια για τις γνωστές αγορές, τα καζίνο ή γιατρούς δεν σταμάτησαν καθόλου από την ημέρα της επίσημης ελληνικής ονοματοδότησής τους!

Συμπερασματικά: όλα συντείνουν στο αυτονόητο, στο αυταπόδεικτο και πασίδηλα οφθαλμοφανές, πως ο σημερινός νεοέλληνας εκδεδυμένος της Ρωμαίικης Ταυτότητάς του κατάντησε σήμερα να είναι ”Εθνικός” σε μια χώρα, που περισσότερο ”μυρίζει” Ειδωλολατρία, παρά Χριστιανοσύνη!

Αυτός ο Νεοέλληνας είναι το χρόνιο, χειριστικά απαύγασμα μιας ξενοκίνητης και υποκινούμενης καθεστωτικής πολιτικής κυβερνήσεων, που άγονταν και φέρονταν από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους και εντεύθεν, ως μια παντομίμα-μαριονέτα χορεύοντας πάντα στους ρυθμούς των αιμοσταγών αποικιοκρατών και σταυροφόρων, κραταιών δυτικοευρωπαίων.

Στις Πρέσπες -έτσι απλά- η προδοσία της Μακεδονίας εν ειρήνη τελειώθηκε.

Θα το επιτρέψουμε;

Με εκτίμηση
Ιωάννης  Καλαϊτζίδης
Μέλος της  συντονιστικής επιτροπής του
Πανελλήνιου πατριωτικού Ελληνορθόδοξου κινήματος ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

One thought on “Η προδοσία της Μακεδονίας εν ειρήνη τελειούται (του Ιωάννη Καλαϊτζίδη)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.