Η φανέλα! (με το νούμερο 10)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

-Σε μια χώρα της Μεσογείου, εκεί που το γαλάζιο του ουρανού ανταμώνει με το μπλε της θάλασσας, υπήρχε διαπλοκή στημένων αγώνων, παράγοντες και διαιτητές είχαν κάνει την δική τους «παράγκα» δημιουργώντας πρωταθλητές της επιλογής τους.

-Τις νίκες τις έπαιρναν οι ομάδες που είχαν καλύτερη πρόσβαση στην διαπλοκή, οι ικανές έμεναν πίσω, δεν είχαν τη δύναμη να ελέγχουν το διεφθαρμένο αθλητικό σύστημα, έτσι οι αγώνες δεν είχαν το αποτέλεσμα που περίμεναν οι φίλαθλοι.

-Ευτυχώς όμως στις ποδοσφαιρικές ομάδες υπήρχαν και αθλητές με ιδανικά και αξίες, κάποια στιγμή ο αρχηγός μιας ομάδας αποφάσισε να βάλει τέλος στην διαπλοκή με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

-Σε έναν αγώνα που ήταν ισόπαλος ο διαιτητής έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι προκειμένου να κερδίσει η ομάδα που προγραμμάτισε η «παράγκα», επέλεξαν τον παίκτη με την φανέλα δέκα.

-Ο ποδοσφαιριστής προθυμοποιήθηκε να χτυπήσει το πέναλτι, έχοντας όμως στο μυαλό του να βγάλει επιδεικτικά τη μπάλα έξω από τα δίχτυα, έτσι και έγινε.

-Η κερκίδα πήρε «φωτιά» όλοι οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την πράξη του, από εκείνη τη ημέρα οι παράγοντες άλλαξαν τρόπο σκέψης, διέλυσαν την «παράγκα» το ποδόσφαιρο μεταμορφώθηκε σε πραγματικό άθλημα κέρδιζε πάντα ο καλύτερος.-

Κεντρική ιδέα: Στο ποδόσφαιρό το σημαντικό δεν είναι ποιος και πότε έστησε την «παράγκα», αλλά ποιος και πότε θα την ρίξει.

Σπύρος Ηλιάδης

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος – Εκδότης

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Αστική μη κερδοσκοπική ηλεκτρονική εφημερίδα.

http://tovimatisgynaikas.blogspot.com/


Φανή Ρίζου - Δικηγόρος
Ρίζου Αικατερίνη - Ωτορυνολαρυγγολόγος - Φλώρινα Αθηνά Ιωσήφ - Σύμβουλος Σταδιοδρομίας mapyourpath.gr

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 953 αξιολογήσεις)
Τέλειο80%
Πολύ καλό10%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.