Η χρησιμότητα του ΝΑΤΟ (Χρονογράφημα του Φοίβου Ιωσήφ)

Κοινοποίησε στους φίλους σου ή στο κοινό σου...:

Υπάρχει απόλυτη πίστη πως το ΝΑΤΟ είναι περισσότερο χρήσιμο από τις μελιτζάνες. Ακόμη και το αντικαρκινικό παντζάρι υστερεί σε χρησιμότητα αυτής των Νατοϊκών δυνάμεων.

Εάν δεχτούμε ξαφνική επίθεση από τις χώρες της υποσαχάριας περιοχής να είστε βέβαιοι ότι το ΝΑΤΟ θα πράξει το καθήκον του. Είναι γνωστό ότι οι χώρες της κεντρικής Αφρικής από χρόνια εποφθαλμιούν το ρολόϊ του Big Ben και στοχεύουν στον βομβαρδισμό του με πυραύλους μαστίχας αέρος-αέρος.

Τούτο έχουσα υπ όψιν της η Βασίλισσα Ελισάβετ επέτρεψε προσωπικώς την χρήσιν αερίων και δηλητηριασμένων υγρών από τον ποταμό Thames. Αλλοιώς δεν θα το επέτρεπε ως αγαθός, φιλάνθρωπος και ελεήμων Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου απάντων των Λόρδων και Λορδισών.

Στο πρωτόκολλο είναι αμείλικτη. Στο πρωτόκολλο και στο μπρόκολο. Τον πρώτο λόγο στις Βασιλικές εντολές έχουν τα ζαρζαβατικά. Επίσης το ΝΑΤΟ είναι έτοιμο να θυσιασθεί αν τυχόν και η πανίσχυρη Γουιάνα επιτεθεί απροκάλυπτα εναντίον των Ηνωμένων πολιτειών.

Σ’ αυτή την περίπτωση Έλληνες κομάντος μαζί με Νορβηγούς ομοϊδεάτες θα σπεύσουν να γλυτώσουν από την καταστροφή αυτών των ανήθικων ψαράδων το Σικάγο και το Τέξας. Να εξηγούμαστε, οι Γουιανέζοι θα πάθουν μεγάλη ζημιά, δεν θα ξαναβάλουν μπανάνα στο στόμα τους.

Το ΝΑΤΟ δεν θέλει την αδικία, θέλει την υπεροπλία. Όποιος τολμήσει να το πειράξει θα τον κάψει η προστάτιδα του πυροβολικού Αγία Βαρβάρα έστω και με την ελαχίστη βοήθεια του Αγίου Νικολάου του ακαταμάχητου ναυτικού μας.

Φρεγάτες, αντιτορπιλικά και θωρηκτά θα κανονιοβολήσουν το ναυτικό της ορεινής Βολιβίας κι ότι ήθελε προκύψει. Το ίδιο θα πάθει και η αιμοχαρής Ζανζιβάρη. Ύπουλος κόσμος, φίδια κολοβά, στα οποία πρέπει να δοθεί μία απάντηση εκ μέρους τα των αρχηγών του πεζικού και του ορεινού πυροβολικού.

Ιδού ο στόχος της υπερηφάνου και νομοταγούς Νοτιοατλαντικής συμμαχίας. Αν τολμάτε ελάτε εσείς οι αιμοχαρείς ναύτες του Νεπάλ να τα βάλετε μαζί μας και θα καταλάβετε αμέσως τι εστί βερίκοκο Διαμαντοπούλου, το νοστιμότερο.

Εσείς με το ναυτικό κι εμείς με τους πυραύλους εδάφους-αέρος-σελήνης. Θα σας εξαερώσουμε. Δεν αφήνουμε εμείς στην τύχη του το λαμπερό δίκιο του κατοίκου του Πλόβντιβ και της Γλασκώβης.

Ξέρετε πόσο τους αγαπάμε εμείς αυτούς τους συμμάχους? Μη συζητάς, μέχρι και 1.000 Panzer μπορούμε να τους πουλήσουμε, άμα έχουν λεφτά. Ας έχουν μυαλό να κάνουν οικονομίες, αλλιώς βαράτε τους γενναίοι Νεπαλέζοι. Πολύ σας καμαρώνουμε.

Η Ατλαντική συμμαχία δημιουργήθηκε για να προασπίσει το διεθνές δίκιο και την διεθνή νομιμότητα και γι αυτό ετέθησαν επικεφαλής άνθρωποι εγνωσμένου κύρους και ηθικών αξιών, όπως ο Ολλανδός Τζότζεφ Λούνς, ο Νορβηγός Γένς Στόλτενμπέρκ και ο Ισπανός Χαβιέ Σολάνα.

Ο καλύτερος έχει πνίξει την Μάνα του με τα χέρια του. Οι υπόλοιποι στραγγάλισαν τα παιδιά τους ηλικίας 5 έως 8 ετών. Αγνές ψυχές οι ίδιοι και οι μεταστάντες φαντάροι των αμυνομένων απειθάρχων κρατών.

Αυτό ας γίνει παράδειγμα σε όλους εκείνους τους λαούς που δεν παραδίδουν με την πρώτη τα εδάφη τους, τα υπεδάφη τους και τα κοιτάσματα πετρελαίου που βρίσκονται κάτω από αυτά.

Εμείς ως αγαθοί και φιλάνθρωποι Χριστιανοί σας είχαμε προειδοποιήσει, προσκυνάτε για να μην σας διδάξουμε με το ζόρι τις γονυκλισίες, δεν είναι σωστή η βία.

Από κεί και πέρα από σας εξαρτάται να είστε καλά παιδιά, διότι και η υπομονή μας έχει τα όριά της. Πολύ περιορισμένα, διότι έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε.

Φοίβος Ιωσήφ

Φοίβος Ιωσήφ

ΗΧΩΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
Αικατερίνη Ρίζου

Βαθμολόγησε την ΗΧΩ:


Συνολική βαθμολογία:

4.5
Rated 4.5 out of 5
4.5 από 5 αστέρια (βασισμένο σε 969 αξιολογήσεις)
Τέλειο81%
Πολύ καλό9%
Μέτριο2%
Φτωχό1%
Κακό7%


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *